Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
arkadaşlar herkez fıkrını söylemekte serbest lütfen tartışmayalım herkez gergın ıyıce gerılmesın ortam

Benİm ankarada Çok yakin arkadaŞim var.eŞİ bugÜn mİllİ eĞİtİm bakanliĞi okulÖncesİ bÖlÜmÜne gİtmİŞ.orda ÇaliŞan da Çok yakin tanidiklari.demİŞ kİ 1000kİŞİ alinicak sadece okulÖncesİnden.o zaman ben de kaldim.43.623 falan puanim.benİm artik hİÇ umudum yok

sosyalci hüseyin bından:77wu[1]:sonra senin yorumlarınla ilgilenmiyorum.

arkadaşlar;
3000 rakamı yüksek ihtimal. Tekrar yineliyorum resmi açıklama değil ancak bu rakadaşın bakanlıkla ilşkisi var bunu söyleyebilirim.Hepimiz atama bekliyoruz.Kimse umut tacirliği yapacak değil.Ben güveniyorum 3000 alıma. Umarım herkesin istediği olur.

Benİm ankarada Çok yakin arkadaŞim var.eŞİ bugÜn mİllİ eĞİtİm bakanliĞi okulÖncesİ bÖlÜmÜne gİtmİŞ.orda ÇaliŞan da Çok yakin tanidiklari.demİŞ kİ 1000kİŞİ alinicak sadece okulÖncesİnden.o zaman ben de kaldim.43.623 falan puanim.benİm artik hİÇ umudum yok
madem bukadar açık var neyi bekliyoruz anlamadım neden 1000 kimse bilmiyo heralde o.ö.şart olduğunu hayret bişey ya herkes bi rakam söylüyor

:77wu[1]::77wu[1]::77wu[1]: buda benden olsun

sosyalci hüseyin bından:77wu[1]:sonra senin yorumlarınla ilgilenmiyorum.

arkadaşlar;
3000 rakamı yüksek ihtimal. Tekrar yineliyorum resmi açıklama değil ancak bu :36_11_6: bakanlıkla ilşkisi var bunu söyleyebilirim.Hepimiz atama bekliyoruz.Kimse :36_11_6:yapacak değil.Ben güveniyorum 3000 alıma. Umarım herkesin istediği olur.

:)

herkes için hayırlı olur inşallah...

hocam dediğiniz gibi 3000 olursa puan 37 ye düşermi.

İnŞallh hayirlisi olur hepİmİz İÇİn

1000 alım olursa puan kaça kadar düşer arkadaşlar sizce

artık bu siteye girip yorum okumıycam iyce sinirlerim gerildi:((

neden hangi yoruma kızdın

her kafadan bi ses çıkıyo hocam ya bi gün umutlanıyoruz bi gün sönüyoruz :((

aynen katılıyorum arkadaşım çok sıkıldım...

her kafadan bi ses çıkıyo hocam ya bi gün umutlanıyoruz bi gün sönüyoruz :((
aynen öyle bende kime inanacağımı şaşırdım bu sitede onun için var zaten sen canını sıkma herşey nasıl olması gerekiyorsa öyle olsun de boşver

okulöncesi mezunuyum ve meslek lisesindeçok açık oldugu için liselerin çocuk gelişimi derslerine giriyorum olmak istedigim yer orası degil sürekli yorumları okuyorum ve kasım ataması olcak diye umut ediyorum ama her kafadan bi ses çıkınca çöküntüye ugruyorum artık biri kesin bişey söylesede bizde ona göre napacamıza karar versek:(

okulöncesi mezunuyum ve meslek lisesindeçok açık oldugu için liselerin çocuk gelişimi derslerine giriyorum olmak istedigim yer orası degil sürekli yorumları okuyorum ve kasım ataması olcak diye umut ediyorum ama her kafadan bi ses çıkınca çöküntüye ugruyorum artık biri kesin bişey söylesede bizde ona göre napacamıza karar versek:(
resmi olmadımı kimse kesin bişey söyleyemez sen nasılsan herkes öyle

Arkadaşlar mesajlarınızı okudum.Benimde kafam karıştı. Sonuçta herkesin istediği ortak. iyi yerlere gelmek.İnşallah olur.Allah yardımcımız olsun.herkes için hayırlısı olsun diyorum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri