Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
hocam 10000 civarında alım olursa bize ne düşer?

hocam şu sınıfçılara sertıfıka verılecekmış o konuda fıkrınız ne öğrenebılırmıyım?

verilsin nolcak ki...
sözleşmelilerden arta kalanlar için, sınıfçılara ekmek kapısı...AMA ŞU KONUDA HERKESİN İÇİ RAHAT OLSUN..ÜCRETLİ ÇALIŞTIRILACAK...

yorumum da şudur: okul ncesi öğretmenlerinin hepsi atanacak....

3000 alım olacak

3000 alım olucağını nasıl söyleyebiliyosunuz bu fikir mi yoksa kesin bi bilgimi?

çok sağolun hocam içimi rahatlattınız bende sınıfçıları şubat atamasına hazırlarlar dıye düşünüyordum.

:36_3_12::egg61nb::36_3_12::egg61nb::36_3_12:

arkadaşlar yarım saat önce telefon aldık. sağlam bir kaynak.3000 alım okulöncesi için. şubatta herkesi alıp bitireceklermiş. baknlıkla bu gün görüştüm onlarda toplam okulöncesinden 6000 açığın bildirildiğini söyledi.6000'in tamamı olmayacağını bir kısmının ataması olacağını söylediler. yalnız sıkı takip edelim çünkü kısa bir zamanda yapılacakmış.
herkesin istediği olsun=)

inşallah.herkes için hayırlısı olur arkadaşlar :)Allah herkesin işini rast getirsin.

4000 diyorum herkez kafasına göre rakam sallıyor

arkadaşlar yarım saat önce telefon aldık. sağlam bir kaynak.3000 alım okulöncesi için. şubatta herkesi alıp bitireceklermiş. baknlıkla bu gün görüştüm onlarda toplam okulöncesinden 6000 açığın bildirildiğini söyledi.6000'in tamamı olmayacağını bir kısmının ataması olacağını söylediler. yalnız sıkı takip edelim çünkü kısa bir zamanda yapılacakmış.
herkesin istediği olsun=)

mesai biteli baya oldu ama..:36_11_6:

arkadaşlar tabiyki bunun kendisi duyum.ama önceki atmalardada aynı kişiden haber aldık. atmasyon değil yani.ben atmadım en azından.

4000 alırlar ya inşallah

sosyalci hüseyin adlı zat----yorum dediğinizde çok kişiselken siz nesiniz ki gelen haberi bu atmasyon bu değil diye bildiriyorsunuz.siz kendinizi bu işin kompedanımı sanıyorsunuz.bu sitenin atama süpervizorü müsün?insanlara kesin atanırsın, topla bavulunu,sizinki zor vb. yorumları neye dayanarak söylüyosun?yoksa falmı açıyosun?:77wu[1]:

ben gelen bilgiyi paylaştım.hepsi bu diğer arkadaşlara iyi akşamlar

sosyalci hüseyin adlı zat----yorum dediğinizde çok kişiselken siz nesiniz ki gelen haberi bu atmasyon bu değil diye bildiriyorsunuz.siz kendinizi bu işin kompedanımı:36_11_6: sanıyorsunuz.bu sitenin atama süpervizorü :36_11_6:müsün?insanlara kesin atanırsın, topla bavulunu,sizinki zor vb. yorumları neye dayanarak söylüyosun?yoksa falmı açıyosun?:77wu[1]:

ben gelen bilgiyi paylaştım.hepsi bu diğer arkadaşlara iyi akşamlar

:36_11_6:
bak bakalım fal mı yoksa gerçek mi çıkmış bından önceki bütün yorumlarım?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri