Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
ArkadaŞlar 3800 gİbİ bİr rakam vardi uydurma haberlerden bİrİnd ekeŞek Öyle bİŞey olsa bÜtÜn arkadaŞlar atansa harİka olur.ben41 kÜsÜrle beklİyorum ama 36 larda olan arkadaŞalar var onlara ÜzÜlÜyorum herŞeyİn hayirlisi İnŞallah bu kasimda hepİmİz atanacaz ....

:(:(:(morel kalmadı offffffffffffff

arkadaşlar morelinizi bozmayın arkadaşlar taban puan46,798 kaldı bunu herkesin bilmesi gerekir.

bana göre: taban puan böyle olur
alım -taban puan
1000 -45
2000-43
3000-39
4000-35
5000-30
6000-24 kadar düşer

çok mantıklı formül yapmışsın gözdeğmez süpersin

:D inşaalh bu şekilde olur:D

taban puanın düşmesi die bi şey kalmadı çünkü zaten düştü ;)

şu durumda 45 ve üstü garanti bence ama garanti idi

ben samsundayım ve samsun meb'e gelen yazıya göre bugün sınıf öğretmenlerinin semineri başladı ve 5 gün sürecek

5 gün sonra norm kadrolu olarak görev yapan sınıf öğretmenleri okulöncesi öğretmeni olacak...

eğitim den bahseden insanlar ahh nasıl hesap vereceksiniz bilmyrmm

atanmama gibi bi korkum yok Allahın izniyle atanacağımı düşünyrm. çünkü bugn konferansta bi çok sınf öğretmeni ile konuştmm nasıl olsa devler maaşımı verioo tercih benm deilmi öğrenci sayısı farketmez branş değiştirmem dediler.

önemli olan onların kabul edip etmemesi deil. Zamanında ziraat mühendislerini sen sınıf öğretmeni olarak, zihinsel engelliler öğretmenlerii olarak atarsann türkiye nin eğitim sorunu düzelirmi Allah aşkına....

hüseyin öğretmen zaten puanlarla ilgili yorumunu yapmıştı ki sonsuz güveniyrm onun yorumuna onun sölediğine göre 40 üstü garanti hatta 39 lardan bahsetmşti 3000 alım olursa...

cok dogru yazmışsın ama arkadasım bence sınıfcılar kabul eder bu işsizlik ortamında korkum su umarım meb sınıfcıları sözleşmeli okulöncesi atamaz

arkadaşlar bunlar ancak ücretli görev alabilecek bizde pazaetesi günü eğitimseni arayalım orada avukat mahmut nedim bey var lütfen herkes arasın
:03124390114
dahili no:4
herkes arasın arkadaşlar büyük ihtimal bu nu durdururlar

ya olamaz biz okulöncesi eğitimi aldık okuduk çalştık.madem farklı bölümden atanma imkanı varsa neden okulöncesi bölümü var yaaaaaaaaaaaa .okulöncesi ismi atanamayan sınıf öğretmenleri bölümü olsun yazıklaqr olsun bu devlete .insanı bunlar katil eder yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.sinirimden ağlıyorum....

buarada ya hüseyin hoca nerelerde araştırmamı yapıyo yoksa ogelsede bi haber alsak artık hüseyin hoca nerdesin

ya bu nasıl bir iş madem böyle bir kurs seminer vardı. biz niye 4 yıl okuduk. sınıf öğretmeni yada diğer bölümler okul öncesinden ne anlasın. ben matematik fizik ne kadar yapabilirim ki oınlarda bu işi yapsın. ellerinde hiç mezun öğretmen olmasa tmm haklılar ama okadar atanmayı bekleyen kişi var hak bu ya

arkadaşlar kesinlikle atanamazlar çünkü özel alan diye sadece ücretli çalıştırabilirler

ilkima bu olayı devlet yapmıyo bilesin hükümet yapıyor devlet başka bişey hükümet başka umarım anlamısınıdr nedemek istedigimi

Arkadaşlar meb saolsun çok düşünceli

nedeni varmı bunda anlamıcak bişey yok mebdeki yazıyı okumadınız sanırım

norm kadrolu sınıf öğretmenleri deniyor yani şuanda çalışan maaşını alıpta fazla olan sınıf öğretmenleri, eeeşimdi devlet onlara zaten maaşlarını veriyordu ne olcak onların yerini değiştircek böylelikle artı bir masrafa girmicekk

yeni okulöncecileri alıpta maaş vermek var, zatn maaşını verdiği öğretmnlerle boşlukları doldurmak var....

bilmem anlatabildimmi

ben hiçbişey anlamadım

ne ücretlisinden bahsediosunuz arkdaşım şuan hali hazırda olan öğretmenlerden bahsediyor yazı. yani branş değiştirme bir nevi...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri