Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
şimdi anladım sağol şu branş değişikliği

arkadaşlar başka bir bilgiye ulaşan var mı

şimdi anladım sağol şu branş değişikliği

rica ederim bende bu gün okudum yazıyı sinilerim bozuk bu yüzden ama 40 üztü puan alanlar kesinlikle moralimizi bozmaya gerek yok

biraz mantıklı olalım çokta ümitlenmeden sabırla beklemek düşüo işte :36_11_13: tabiki en önemlisi dua ile...

atamalar sizce ne zaman olacak bir tiyo alan var mı

ama oda sacmalık calısan sınıfcı neden degişsinki bölümünü ugraşmazlar bence o ufak cocuklarla ama olay bu degil bence görürsünüz bakın kasımda neler olacak valla ümüt gitti tamamen bence

ama oda sacmalık calısan sınıfcı neden degişsinki bölümünü ugraşmazlar bence o ufak cocuklarla ama olay bu degil bence görürsünüz bakın kasımda neler olacak valla ümüt gitti tamamen bence
bildiğin bişey var heralde kasımda neler olcak

bencede moral bırakmadılar arkadaşlar az alım olmasın herkez yıkıma uğrayacak

arkadaşlar branş değiştiremezler sadece öğrencisi yok diye okulda fazla diye ildede sınıf açığı yoksa bböyle kişiler kadroları okullarında kalmak kaydıyla görevlendirme çalışırlar boş yere maaş almammaları için

bildiğin bişey var heralde kasımda neler olcak

yeliz arkadas bişey bildigim yok sade tahmın ama sinirden cok düşüncisz yazıyorum bazen ne olabilir yüksek puanlı sınıfcılar sözleşmeli alım olursa bizim yerimize giderler bu olur işte buda bizde yıkım olurrrrrrrrrrrrrrrr

Ne zaman güzel bir yazı okuyacağım merak ediyorum.Ömrüm beklemekle geçiyorrrrrrrrrrrrrrrrr....

katılıyorum sana ben zannetmiyorum sınıfçıların o.ö.ö.yapacaklarını

Daha ne diim

gerçekten bazen anlamamak için diretiosunuz

yazıyı bizzat görüp okuduğumu sölüyorum hala yorumlar yorumlar....

kendiniz bilirsiniz arkadaşım ben yapacağım paylaşımı yaptım

burayı takip edende bilir ben emin olmadığım hiç bir yorumu yazmadım yazmam

gelecekle ilgili sadece ümit edin derim hiç bir tahminde bulunmam çünkü gelecekle ilgili hiç bir şey bilmiyorum

ama bazı duyumlar alan arkadaşlar var tabi onları da güvenle takip ediyrz

sağlıcakla kalın benm yazımıda yorumlamanıza gerek yok çünkü o asıl yazıydı yorumlarla değişecek bir şey deil...

ya arkadaşlar herkes beklemeden onun içinde gergin inş. olur diyoruz elden beklemekten başka bişey gelmiyor. 47. 8.. aldım ama çokta umudum yok

Daha ne diim

gerçekten bazen anlamamak için diretiosunuz

yazıyı bizzat görüp okuduğumu sölüyorum hala yorumlar yorumlar....

kendiniz bilirsiniz arkadaşım ben yapacağım paylaşımı yaptım

burayı takip edende bilir ben emin olmadığım hiç bir yorumu yazmadım yazmam

gelecekle ilgili sadece ümit edin derim hiç bir tahminde bulunmam çünkü gelecekle ilgili hiç bir şey bilmiyorum

ama bazı duyumlar alan arkadaşlar var tabi onları da güvenle takip ediyrz

sağlıcakla kalın benm yazımıda yorumlamanıza gerek yok çünkü o asıl yazıydı yorumlarla değişecek bir şey deil...

cok dogru ama ben sadece olabilirmi diye düşünüyorum zamanında olmuşya sınıfcıların yerine zıraacıları su ürünleri mevzunları o geliyo insanın aklına birde bakınlıktan bises cıkmıyor insanlar biliyosun beklemek kadar kötübişey yok sinir sitres oluyolar sen dogru olanı yazmışsın zaten

ya arkadaşlar o.ö.açık çok diye kadrolu sınıfçı gelcek açığı kapatmak için kendi branşını bırakıp o.ö.ö. yapacak öylemi bunun resmi açıklaması nerde yok artık daha neler

sitede nekadar az insan var 3-4 kişi diger atnamayanların moralleri cok bozuldu heralde hüseyin hocada yok o gelse bariya onda yeni haber vardır bence

evet Sosyalcihüseyin hocam nerdesiniz hepimizin morali bozuldu :77wu[1]:

kesin atama başvuruları 23 ekimmi şimdi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri