Kasım 2009 Atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
inşallah arkadaşlar düşündüğümüz gibidir....
umudunuzu kaybetmeyin...
daha erken karamsar olmamız için... :)
elimizde değil biliyorum ama daha kasım ayı gelmedi...
mebde kendi adına birşeyleri garantilemeyi çalışıyor...
çünkü ortaya atılmış bir düşünce ve proje var...
ama öğrt. yetersiz ya da ödenek çıkmadığı için çocuklar öğrt.siz kaldı ve bir nebze bu yol onlara mantıklı gelmiş olabilir...
ama dediğim gibi öncelik bizim...
biz dururken onlar niye atansın....

paylaşıcam arkadaşlar... dua edinde hayırlı bir haber alayım:) pek sanmıyorum ama telefonda böyle şeylerin iletişimi pek sağlıklı olamayabiliyor...

saol arkadasım

paylaşıcam arkadaşlar... dua edinde hayırlı bir haber alayım:) pek sanmıyorum ama telefonda böyle şeylerin iletişimi pek sağlıklı olamayabiliyor...

olsun arkadaşım olumlu bir şeyler duymaya ihtiyacı var herkesin inş.hayırlısı olur inşşş.beklemedeyiz paylaşırsan çok mutlu oluruz:)

arkadaşlar konuştum
o sınıfçılara kafaınızı takmayın sizin önüzü kapatamaz dedi
ve sizden alım olacak kasım ve şubatta dedi.
ama henüz bakanlıktan kesin bir haber gelmedi dedi
boşuna üzülmeyin arkadaşalar
biraz daha sabredelim...
önümüz açık Rabbimin izniyle... :)

Arkadaşlar atama başvurusunda ekranınızda ne gözüktü unutmayın: 1. öncelikli ibaresi vardı. Bu açıkça demek oluyor ki atanmada 1. öncelikli biziz. Biz atandıktan sonra dolmayan yerler diğerlerince doldurulabilir ancak. Görüyorum ki bu bekleme süreci hepimizi paranoyaklaştırdı. Sakin olalım, atama bizimdir, zafer bizim olacak, kimsenin şüphesi olmasın. Olumlu düşünün, olumlu olsun.
sonuç olarak bence alımlar az olur çünkü usta öğretici yerine çalıştıracaklar ve piyasada bir sürü sınıf mezunu var

umutla arkadaşım ben de umutla :) bekliyorum.istanbul a kaçla atanabiliriz acaba.buna inanıyorum...

arkadaşlar uşak milli eğitimin haberını okudum.açığın devam etmesi durumunda dıyor.oraya dıkkat edelım

banu hocam 1.öncelik bize diyor okulöncesi içn ama çocukgelişimcilere de 1.öncelik diye yazıyordu

ya şöyle düşünüyorum arkadaşlar...
bizim bölümün açığını kapatmanın imkanı yok biliyorsunuz...
e peki öyleyse bizden kalanları atayacaklar 3000-4000 gibi....
kalan yerlere de geçici olarak ama ellerinde sertifikası olan boş yer kalınca yerleştirebilecekleri kişiler (sınıf öğrt... vs.) olsun diye böyle birşey düşünülmüş olabilir.... mi acaba?
hocam bizden başvuru yapıpta atanamayan kaç kişi var biliyormusunuz

maalesef ırmak bilmiyorum...
keşke sosyalcihüseyin hocam gelse de şu işler bir açığa kavuşsa...

Ya gercekten bİr gercek haber yokmu atanamayan kac kİŞİ var bute takilan kac mevzun nasil Ögrenecez ne durum dayiz bİlen varsa yassin lÜtfen

nerden duydun arkadaşımmmmm????

okulöncesi sitelerinde hep bu sayıyı söylüyolar.hatta bu sitede de okumuştum.yanlış hatırlamıyosam sosyalci hocam da demişti.yanlış hatırlamıyosam diyorum...mezun atanamayan 5500 diye duydum.

o sayı atanamayan sayısı.... atanacak sayısı değil...sitelerdede genelde 3000 rakamı veriliyor...

arkadaşlar bakanlığı aradım. il memlerden belirtilen kontenjan 6000 imiş.Ancak bu kadarı alınmayacak dedi. Kasım başına doğru kontenjanların duyurulacağını söyledi.
Paylaşmak istedim.

o zamn 2500-3000 arasında alırlar .300 alsa super olur ya

3000 olsa süper olur inş.herkesin gönlüne göre olur inş.ALLAH yardımcımız olsun dua ve sabır başka çare yok

arkadaslar alınacak ogretmenler sozlesmelı mı kadrolu mu olacak yanı benım puanım 57 kusur
benım sansım var mı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri