Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
Öncelikle herkese tekrar merhaba. Stajım bittiğinden beri (4 senedir) foruma girmiyordum. Face'de görünce aklıma geldi forum.
)
Etkinliğe gelince öğrencilerimin çoğunun geçen sene de anasınıfına gitmiş olmasının avantajı ile eylülün sonunda yangından korunma / itfaiye haftasında yapmıştık.
Tekerlekler 10 adet CD ile
İtfaiye arabamız 3 adet farklı boyuttaki karton kutunun fon kartonu ile kaplanması ile
Bölmedeki sarı renkteki itfaiye araçları karton ile
İtfaiyenin hortumu pipet ve ip ile
Merdivenler 2 adet çıtaya kibritlerin yapıştırılması ile
Merdivenin sepeti ve itfaiyeciler mukavva kartonu ile yapılmıştır.
Farlar , Tekerlekler , merdiven , sepet , ön cephedeki cam kenarları tarafımca sprey boya ile boyanmıştır. Yandaki hortum çıkışı , bölme ve içindeki eşyalar tarafımca kesilmiştir. Geri kalan kısımlar çocuklar tarafından yapılmıştır. Etkinliğimiz depoda sergi gününü beklemektedir.
)
.........

Etkinliğe gelince öğrencilerimin çoğunun geçen sene de anasınıfına gitmiş olmasının avantajı ile eylülün sonunda yangından korunma / itfaiye haftasında yapmıştık.
Tekerlekler 10 adet CD ile
İtfaiye arabamız 3 adet farklı boyuttaki karton kutunun fon kartonu ile kaplanması ile
Bölmedeki sarı renkteki itfaiye araçları karton ile
İtfaiyenin hortumu pipet ve ip ile
Merdivenler 2 adet çıtaya kibritlerin yapıştırılması ile
Merdivenin sepeti ve itfaiyeciler mukavva kartonu ile yapılmıştır.
Farlar , Tekerlekler , merdiven , sepet , ön cephedeki cam kenarları tarafımca sprey boya ile boyanmıştır. Yandaki hortum çıkışı , bölme ve içindeki eşyalar tarafımca kesilmiştir. Geri kalan kısımlar çocuklar tarafından yapılmıştır. Etkinliğimiz depoda sergi gününü beklemektedir.

.........
Ekli dosyalar
-
DSCF0005.jpg37.3 KB · Görüntüleme: 26
-
DSCF0006.jpg71.8 KB · Görüntüleme: 13
-
DSCF0007.jpg46.8 KB · Görüntüleme: 13
-
DSCF0008.jpg40.3 KB · Görüntüleme: 11
-
DSCF0009.jpg48.6 KB · Görüntüleme: 11