Karton kutu , fon kartonu , CD , sprey boya , çıta ve kibritlerden İtfaiye arabası...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MouSTaPHa83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:46
Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Elmalı/ANTALYA - Bandırma,Akçay/BALIKESİR
@MouSTaPHa83
Öncelikle herkese tekrar merhaba. Stajım bittiğinden beri (4 senedir) foruma girmiyordum. Face'de görünce aklıma geldi forum. :))

Etkinliğe gelince öğrencilerimin çoğunun geçen sene de anasınıfına gitmiş olmasının avantajı ile eylülün sonunda yangından korunma / itfaiye haftasında yapmıştık.

Tekerlekler 10 adet CD ile
İtfaiye arabamız 3 adet farklı boyuttaki karton kutunun fon kartonu ile kaplanması ile
Bölmedeki sarı renkteki itfaiye araçları karton ile
İtfaiyenin hortumu pipet ve ip ile
Merdivenler 2 adet çıtaya kibritlerin yapıştırılması ile
Merdivenin sepeti ve itfaiyeciler mukavva kartonu ile yapılmıştır.

Farlar , Tekerlekler , merdiven , sepet , ön cephedeki cam kenarları tarafımca sprey boya ile boyanmıştır. Yandaki hortum çıkışı , bölme ve içindeki eşyalar tarafımca kesilmiştir. Geri kalan kısımlar çocuklar tarafından yapılmıştır. Etkinliğimiz depoda sergi gününü beklemektedir. :))

.........

Ekli dosyalar

• DSCF0005.jpg
    DSCF0005.jpg
    37.3 KB · Görüntüleme: 26
  • DSCF0006.jpg
    DSCF0006.jpg
    71.8 KB · Görüntüleme: 13
  • DSCF0007.jpg
    DSCF0007.jpg
    46.8 KB · Görüntüleme: 13
  • DSCF0008.jpg
    DSCF0008.jpg
    40.3 KB · Görüntüleme: 11
  • DSCF0009.jpg
    DSCF0009.jpg
    48.6 KB · Görüntüleme: 11
  • DSCF0010.jpg
    DSCF0010.jpg
    62.4 KB · Görüntüleme: 11
  • DSCF0011.jpg
    DSCF0011.jpg
    61.4 KB · Görüntüleme: 11
  • DSC08986.jpg
    DSC08986.jpg
    44.3 KB · Görüntüleme: 26
  • DSC08987.jpg
    DSC08987.jpg
    65.3 KB · Görüntüleme: 13
harika çok beğendim elinize sağlık paylaşımınız için teşekkürler

harika ellerinize saglık

Teşekkürler.

o zaman yeniden hoşgeldiniz,iyiki de geldiniz :)
çalışmanız emek gerektiren ve çok güzel bir çalışma hocam,ellerinize emeklerinize sağlık
teşekkürler ;)

teşekkürler çok güzell :)

harika görünüyor

bnde bgndım cok gzller ellernze saglık

Önemli değil. Teşekkürler.

​teşekkürler hocam .

hem büyüklüğüne,hem de verilen emeğe maşallah :)

ben de büyük yapmak için ayrı bir özen gösteririm her zaman :)

Ben de genelde büyük olsun diye uğraşırım da bazen küçük olması gerekiyor. Ama yine de kocaman oluyor. Asacak/koyacak yer bulamıyorum. Bu seneki etkinliklerimle kendi sınıfımın duvarları doldu. Yanda etkinlik sınıfı yapmıştık o sınıf da neredeyse doldu. Asacak yapıştıracak yer kalmadı. Şimdi okul koridoruna geçtim. :)))

Pazartesi bir 3 ağaç 3-5 de çiçek yaptırmayı düşünüyorum CDlerden ama nereye yapıştıracağımı bilmiyorum. Ona yer kalmadı. :(

anladım hocam,,,ben okulun arşivini kullanıyorum, sergi zamanına kadar orada muhafaza ediyorum :) ayrıca proje çalışmalarının boyutunu, çocuk sayısı da çok etkiliyor...

Bizim okulun lojmanı var 3 boyutlu etkinlikleri oraya kaldırıyorum. İtfaiye arabamız sevgi şehrimiz filan orda. (Sevgi şehrini daha paylaşmadım) :D

hımmm...merakla bekliyoruz :)

Merağınızı karşılayabildim mi bari hocam? :)

Bende bayagıdır girmiyordm bu siteye lise 3 e gidiyodumm aradan 3,5 sene olmşş üni ye gidiyorum şimdi baslıgı görünce ilgimi çekti bnm gibi uzun mesafeden sonra gelenler varmısss.:) bende bikaç etkinlik paylasıcm insallahh. itfaiye de harikaa olmuşş..:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri