İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

HANGİ OKULDA GÖREVLİSİNİZ?

Kars arpaçay kümbet köyü

İlk mesaj
bende kars arpaçay kümbet köyünde anasınıf öğretmeniyim
Merhabalar iyi paylaşımlar.
çok memnun oldummm msj attığınız için.bugüne kadar pek çok bilginizden yararlandımm.çokkkkkkkkkkkkkk teşekkürrrrrrrrrrrrrrrr:36_3_12:
aramıza hoşgeldiniz...
mrb ben de kars'ta görev yapıyodum yine orda olsaydım dediğim çok oluyor benden slm kolay gelsin
:36_7_8:merhaba bende Kars /Akyaka ilçesinde Gazi M.Kemal Anaokulunda görev yapıyorum.
mrb ben de kars arpaçay ilçesinin küçükçatma köyünün anasınıfı öğretmeniyim. ama daha sınıfım bomboş herkezten yardım bekliyorum araştırıyorum. inşallah sesimi duyan olur. herkese iyi çalışmalarrrrrrr
bende kars kağızmanlıyım fakat 13 yıldır kastamonuda oturuyoruz burda usta öğretici olarak çalışıyorum atamalarda kars ı yazmayı düşünüyorum aceba bana biraz yardımcı olur musunuz şartlar nasıl??
merhaba hocam bende 2006-2007 de tomarlı köyünde anasınıfı öğretmeniydim.şu anda çankırıdayım.şartları zor biraz ama çok severek hatırlarım oradaki günlerimi.
paravan şunu yazdı:
bende kars kağızmanlıyım fakat 13 yıldır kastamonuda oturuyoruz burda usta öğretici olarak çalışıyorum atamalarda kars ı yazmayı düşünüyorum aceba bana biraz yardımcı olur musunuz şartlar nasıl??
merhaba paravan hocam bende kastamonuluyum sözleşmeli atamalarda kars olursa bende susuz yazmayı düşünüyorum sizin puanınız kaç kastamonuda hangi okulda görev yapıyorsunuz sevgiler

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.