Kalbinden Geçeni Söyle

Selvi hocam yaklaşık 2 sezonluk bir ara var merlin de şu an camelot ile idarre etmek isterseniz buyrun ama ben beğenmedim:))
Ne düşündüğüme gelince freud'un bir sözü
GARİP DEĞİL Mİ? HATIRALAR MUTLULUK VERİCİDİR,AMA BAZEN HATIRLAMAK;İNTİHAR SEBEBİN BİLE OLABİLİR

camelot berbat hocam ya..ingilizlerin merlini harika olmuş..karakterler şirin en azından..bu kadar ara olmasaydı keşke:))tekip edenleri görünce sevindim :))

sıkı takipçisiydim hem de :)))Bir de başka bir şey düşünüyorum şu an;

Kurbağaya kavga var demişler;varruk,vurruk demiş:))))))))))))))paylaşim istedim çok güldüm ben.

çok komikmiş...yarın grup etkinliği yaptırmam gerek ne yaptırsaammm!..

pınar öğretmenm her hatıra mutlulk verici değldr..bazen unutmk gerekr..varsa sizdede böyle birşey...hatırlamayn yeterr..çünki yaşamak herşeye rağmen çok güzel (((:

ösym skandallarının bitip ygs nin tekrarlanıp tekrarmayacağının kesinleşmesi geçiyor
sessiz bir yerde kafamı dinlemek çok iyi gelecek :emot21:

selvi hocam erken olur demessen eğer 19 mayısla ilgili bir şeyler olabilir.Bandırma vapuru meselaaa...Bir de biz kanguru yapcaz haftaya artık kartonlarımızdan büyük çöp poşetini doldurup kafa kol bacaklar ve karnına bir kese içinde yavrusu kartondan:)bu kadar anlatabildim gerisi sizin hayal gücünüze kalmış bir de ayı var yine çöp poşetinden alıntıdır hocam bir başka siteden
.

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    34.5 KB · Görüntüleme: 9
doğuyu yazsam mı .bursa da mı kalsam .özel eğitime mi geçsem sözleşmeli de olsa şansım olur mu acaba

EUROVİSİON'U BOSNA KAZANACAK, KAZANMASI LAZIM... (çok iyiler)

keşke hep çok güçlü hissedebilsek ,bi kaplan gibi,kedi yavrusu gibi ürkek hissetmesek hiç

pınar hocam çok teşekkürler::))çok makbule geçti!..

şu an kalbimden bu siteyi çok sevdiğim geçti ne yalan söyleyeym:))

özlem hoca kendini çok dinç hissetmesi için ne yapmalı :) evet önerileri bekliyorum arkadaşlar ...

serkan hocam,iyi ki açmışsınız bu konuyu....herkes içini döktü sayenizde :)

özlem hocam,bilmem ki ne yapmalısınız? ama siz de benim gibi yaz mevsimini seviyorsunuz gibi geldi bana....havalar ısındıkça,enerjiniz yerine gelir diye umuyorum....

yaz gelseee cıvıl cıvıl kıyafetler çıksaaa fena mı olur değil mi :)))

evett.....yaz gibisi var mı???ben bu hafta ufak ufak başladım ince kıyafetlere,iyi geldi bana....

pekmez için:)))üzüm pekmeziiiiii...glikoz kaynağıdır.ve enerji verir..

hem okulöncesi öğretmeni hem de anne olmak o kadar zor ki

özlem hocam sizin enerjinize formüller için ayrı başlık açalım en iyisi:))Bu yoğunluğunuza en iyi öyle tercüman oluruz belkim:)
Pekmez konusunda aynı fikirdeyim ama kilo yapıyor çok kaptırmayın kendinizi:D

özlem hocam ın biraz kilo alması lazım azıcık ama:)))))pekmez iyi gelir iyiii:)))gerçi benim gördüğümde rahatsızdı ama!..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri