İZMİR BULUŞMASI (Eski)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O gün miting ve anneler günü olması sebebi ile kimsenin işlerine engel olmamak için izmir buluşması ertelenmiştir bilginize.

İzmir de buluşmamız yok arkadaşlar.

NEDEN BULUŞMA YOK ANLAMADIM...........AYDINLATIRMISINIZ?

EVET..NEDEN İZMİR BULUŞMASI GERÇEKLEŞEMİYOR...

Zaman sınırlı tek tarih 13 ydü. 13 üne olmasını İzmirli arkadaşlarımız istemediler.İnşalah başka sefere.

isteyenler gelirdi hocam...istemeyen zaten gelmezdi.ya isteyenler nolucak?

Ne güzel planlar yapılmıştı oysa......................İzmir'lilerin şanssızlığı işte............

Evet 20 Mayıs herkes için çok uygunda:(
Gamze hocam miting alanında buluşma yapamazdık o gün oraya hiç bir araba sokulmadı.Buluşma için ayarlanan cafede tam mitingin olduğu yerdeydi.:(
Bir daha toplantı ayarlanma şansı yok mu:(:(

lütfen bir daha gün belirleyelim arkadaşlar...çok güzel olucak...:36_1_21:

evet ya bir daha ayarlansa harika olacak ama bu aralar olabilir mi bilmiyorum.herkesin yılsonu gösterileri falan hazırlıklar... o yüzden ancak okullar kapanınca olur gibi geliyo bana...

EWET EN KISA ZAMANDA Bİ BULUŞMA AYARLAYALIM ARKADAŞLAR...

Ben bir daha izmire selçukaydının geleceğini sanmıyorum çok kırılmış çünkü okul öncesi eğitim için birşeyler yapmaya çalışıyor ama beklediği tavrı görmedi sanırım

İzmirden katılacak arkadaşalar kaç kişi olabilir önce bi onu belirlesek.Biz toplamda az olduğumuz için mi bulşma olmadı yokda tarih değiştiği için mi olmadı?izmir ve yakınından kaç kişi buluşmaya katılmak ister arkadaşlar?

yasemen' Alıntı:
Ben bir daha izmire selçukaydının geleceğini sanmıyorum çok kırılmış çünkü okul öncesi eğitim için birşeyler yapmaya çalışıyor ama beklediği tavrı görmedi sanırım

bunda kırılacak birşey yokki. ilk tarih herkes için uygundu gerçekten.tarihin değiştirilmesi kötü oldu.o gün anneler günü olması bir de mitingin eklenmesi tuzu biberi gibi oldu.neyse inş. diğer buluşmamız gerçekleşecek en kısa zamanda.ben kesin konuşmıyım ama bir aksilik olmadığı sürece mutlaka aranızda olurum arkadaşlar beni sayabilirsiniz ilk olarak:36_1_21:

Bir aksilik olmazsa bende varım...:):):)

Şimdilik benimle beraber 3 olduk.Başka katılmayı düşünen yok mu arkadaşlar.....

ben de katılmayı çok isterim.20 mayısa göre programımı yapmıştım ama o tarih olmadı.13 mayıs ta anneler günüydü.şu an için tarih belli değil ama bir aksilik olmazsa katılmayı çok isterim.

5 OLDUK ARKADAŞLAR YOK MU ARTTIRAN:)

bende bir aksilik olmassa mutlaka varım ve forumumuzun üyesi bir arkadaşm daha var oda kesin.. 7 mi olduk arkadaşlar.. haydi İZMİRLİLER nerdesiniz?:):)

arkadaşınla birlikte 8 olduk.yok mu arttırannnnnnnnnnnn.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri