İZMİR BULUŞMASI (Eski)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anneler günü miting bahane bence isteyen gelirdi

Bende gelirim:)

Yasemen arkadaşım neden böyle düşündüğünü anlamadım..Bahanelerin arkasına sığınacak kimse olduğunu sanmıyorum aramızda.Hepimiz yetişkin insanlarız,öncelik sıralarımız da hepimiz için değişiyor olabilir.Senin için bu birliktelik önce gelir,başkası için annesi veya miting önce gelmiş olabilir..Bunda büyütecek,suçlayacak bir şey yok bence.Tarih belirlenirse,bir aksilik olmazsa ben de gelirim..

ŞİMDİLİK 11 KİŞİYİZ ARKADAŞLAR.BİRAZ GAYRET EDERSEK BU BULUŞMA GERÇEKLEŞİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM:)

12 kişi olduk forumdan tatlicadi - Gonca da bir aksilik olmazsa geliyor...:):):):)

Arkadaşlar Selçuk Hocam ben gelemiyorum siz kendi aranızda buluşma ayarlayabilirsiniz dedi:( Napalım bi fikir verin?

arkadaşlar SELÇUK hocamız haklı o yüzden fazla üstüne gitmek istemiyoruz ama katılmak isteyenleri kırmacağını düşünüyorum yinedede....:36_3_12:

SON KARAR NEDİRRRRRRRRRRRRRRR?

HALA Bİ KARAR YOK. BİZ BULUŞALIM MI?YOKSA SELÇUK HOCAYLA Bİ YAZIŞMA YAPALIM MI?

KİMSEDEN SES ÇIKMIYO :(

ewet bi gün koyup kendimiz belirleyelim.

bende ne zaman buluşulcak diye bakıyorum ama yaz dönemine girdik bir çok öğrenci memleketinde artık bende yarın ya da yarından sonra denizliye gidicem yazın bulusulduktan sonra eylül ya da ekim ayına yeni buluşma ayarlanırsa çok sevinirim:)

canım bu gidişle yazında buluşma olmaz baksana kimseden bi ses çıkmadı.

ewet kimse ilgilenmio bu durumla buluşulsa çok güzel olmazmı...bir sürü meslektaş arkadasımızla tanışırız bence çok güzell olurr...:)

Arkadaşl 29 eylülde bieşey içip yiyemeyiz ama ya :) malum oruç :) gerçi içmeye gitmiyoruz ama olsun MADO nun bizim sadece konuşmak için geldiğimizi hoş karşılamayacağı kesin :) ama 29 eylül diyorsanız farketmez gelirim ben..ayrıca arkadaşlar izninizle konunun adını izmir buluşması olarak değiştiriyorum.çünkü 13 mayıs izmir buluşmasını okuyanlar eski mesaj sanıyorlar..

evet bişey yiyip içememek sorun olur sanırım ilkay, ama ramazandan sonra da bayram falan süre daha da uzar gibime geliyo.tarih belliyken sayıyı arttırıp buluşmayı gerçekleştirmeye çalışalım bence...
sevgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri