İZMİR BULUŞMASI (Eski)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BENDE KATILMAYI DÜŞÜNÜYORM.YER NE ZAMN BELLİ OLUR.BİRDE AKŞAM MI DÜŞÜNÜLÜO?DÜZENLEYEN ARKDSLAR BİLGİ VERİRLERSE SEVİNİRM.EMİNM Kİ COK GÜZEL BİR GÜN OLUCAK..

20 mayıs ta buluşmamızdan sonra:) sonra katılmak isteyen arkadaşlara bir duyurum olacak.21-31 mayıs arası okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak adına bir şenlik düzenlenecek.şenliğin programı daha elime ulaşmadı ama pazartesi ulaştırırlar.bende sizlere bilgi veririm.Çiğli'deki okullar birbirini ziyaret edecek,okullarda görüşmelerde çeşitli yarışmalar düzenlenecek...Çocuklarımızın yaptığı resimler,etkinlikler kipa ve carrefour'da sergilenecek...Belediye,kaymakam ve vali seçilen okullar tarafından ziyaret edilecek...ailelere gönüllü okulların yardımıyla rehber öğretmenler tarafından okul öncesi eğitim ile ilgili bilgiler verilecek...yeri tam olarak bilmiyorum program ulaşmadığı için 15-20 okulun oyunları,rondları.. oynanacak....pazartesi günü tekrar bilgi veririm arkadaşlar,katılmak isteyen arkadaşları bekleriz

arkadaşlar 20 mayıstaki buluşmanın içeriği ne
seminer mi yardımcı olursanız ve yer belirtirseniz bende gelirim

Seminer değil.Forum üyeleri tanışma ve fikir alışverişinde bulunma.

oooo süper günler bizi bekliyor desene.bende katılırım etkinliklere.

Engelli merkezi çok hoş yapılan harcamalarla bir yardımımız dokunacak diye düşünüyorum:)
Resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz canımmm:):):)Herşey için çok teşekkürler:)
Çok güzel bir gün olucakk:):):)

2 yerde çok güzel bence.tabii engelliler merkezi daha anlamlı. valla emeklerin için teşekkürler canım.

Engelliler Merkezi çok iyi olur fikrine katılıyorum.Çok hoş bir yer.

Tarih 13 Mayıs olarak değiştirildi.Yer bu akşam bildirilecek

bende katılmak isterim ama hala yer belli değil bende cafeden nete baglanıorum umarım unutmam e bır kac gun ıcınde yıne cafeye ugrarım:)

Oh sonunda karar verebildik:) Çok sevindim bunaa:):):)
Görüşmek üzeree:):):)

Tarihin değiştirilmesi benim için hiç iyi olmadı. Ama ayarlayabilirsem gelmeye çalışıcam. Yok ayarlayamazsam ne yapalım başka sefere. Gelemezsem size şimdiden güzel paylaşımlar diliyorum arkadaşlar.

arkadaşlar o gün anneler günü değilmi?ben gelmeyi çok istiyordum.ama şu durumda biraz zor olacak.

sevimyorulmaz' Alıntı:
arkadaşlar o gün anneler günü değilmi?ben gelmeyi çok istiyordum.ama şu durumda biraz zor olacak.

Evet hocam benim de annemi görmem için o gün dalamanda olmam gerekiyor. Büyük ihtimalle gelemicem. Annem bir süpriz yapıp gelmezse tabi :10:

Evet hocam benim de annemi görmem için o gün dalamanda olmam gerekiyor. Büyük ihtimalle gelemicem. Annem bir süpriz yapıp gelmezse tabi :10:
[/quote]

ben de anne olduğum için gelemeyeceğim bu durumda.

Gelecek arkadaşları bekliyoruz.Gelecek olan arkadaşlar geleceğini bildirirlerse sevinirim.

bir aksilik olmadığı sürece bende sizlerle olmaya çalışıcam arkadaşlar

bendekatılmak isterdim ama 13 mayıs ta cumhuriyet mitingi yapılacağı için erkenden gündoğdu da olmam lazım umarım iyi vakit geçirirsiniz:36_1_21:

selçuk hocam ben 13 mayıstaki buluşmaya katılabilirim.şimdilik bi sorun yok.görüşmek üzere

Benim gelme ihtimalim yüksek ama kesin konuşamıyorum.Çok istiyorum ama o gün belli olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri