_tugba_ 19 Haziran 2006 arkadaşlar görüntü üzerinden çektiğim için resimler çok net değil diploma töreninde o kadar güzel sözler duydum kii.... ağzım kulaklarımda onu belirteyim🙂🙂🙂
nesslyhan 19 Haziran 2006 TUGBACIM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.çok tatlı çıkmışsın,yaptıkların da çok güzel..EMEĞİNE DEĞMİŞ...
_tugba_ 20 Haziran 2006 arkadaşlar işte size bir aksilik öğrencim mayo giymiş ama şortun üstüne tabi ben görene kadar herkes gördü ama bunlar nazar boncuğu değil mi???
Selçuk Aydın 20 Haziran 2006 Hep demişimdir böyle öğretmenler olunca geri ana sınıfı öğrencisi olasım geliyor 🙂 Teşekkürler tugba
guldennn 22 Haziran 2006 hakıkaten o çcuk çok tatlı🙂 ama ben neden mayo giydiklerini çok merak ettim nasıl bi etkinlikti o bahseder misin biraz?
_tugba_ 22 Haziran 2006 tabi kii....ingilizce öğretmenimizin hazırladığı bir şarkı var orda yüzen bir insanı anlatıyorlar renk olsun diye böyle uygun gördü..
zehraa 22 Haziran 2006 tebrikler arkadaşım çok başarılı 🙂 bizimde sınıfımız olur inşallah ve böyle güzel etkinlikler uygularız 🙂
easygoing 28 Haziran 2006 tebrik ederim arkadaşım güzel etkinlikler olmuş başarılarının devamını dilerim