İSTANBUL'DA BULUŞTUK!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ultrAslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:07
Allah uzun ömürler versin Keremciğe:):)
Çok tatlı maşallah:):)

musti_250' Alıntı:
Arkadaşların hepsini tek tek minübüslere bindirdim.İnşallah evlerini bulabilmişlerdir:) ben erkenden geldim ama onlar  hala gelemedi:) zaten selçuk da feribotu kaçırmış:)
Evet kaçırdım ama 21 dekine bindim bu arada deniz beni metroya bıraktı :) esenlerde otobüs yoktu geri döndüm feribotla geldim şu an evdeyim .
Güzel bir gündü bu organizeyi yapan musti :D arkadaşımıza ve gelerek tanışma fırsatı buldugum okul öncesi forum sitemizin değerli üyelerine tek tek teşekkür ederim.

[/quote] Evet kaçırdım ama 21 dekine bindim bu arada deniz beni metroya bıraktı :) esenlerde otobüs yoktu geri döndüm feribotla geldim şu an evdeyim .
Güzel bir gündü bu organizeyi yapan musti :D arkadaşımıza ve gelerek tanışma fırsatı buldugum okul öncesi forum sitemizin değerli üyelerine tek tek teşekkür ederim.
[/quote]

Neyse kardeşim sag selamet eve vardınya boş ver:)

Bu arada bakalım yarın benim cocuklara sorayım en çok hanginizi sevmiş:) kesin çocuklara bişeyler veren arkadaşlarımızı söylerler:)

Arkadaşlar çocuk esirgeme kurumundan önce çok harika bir anaokulunu ziyaret ettik.Çok güzel bir yerdi.Bir an orada anasınıfına gitmek istedim :D:D:D:D

selcukaydin' Alıntı:
Arkadaşlar çocuk esirgeme kurumundan önce çok harika bir anaokulunu ziyaret ettik.Çok güzel bir yerdi.Bir an orada anasınıfına gitmek istedim :D:D:D:D

evet oranın hakkınıda verelim çok güzel bir yerdi..

Teşekkürler keremcige:)

çok güzel görünüyorsunuz:)

musti_250' Alıntı:
selcukaydin' Alıntı:

evet oranın hakkınıda verelim çok güzel bir yerdi..

Teşekkürler keremcige:)

:36_3_3::36_3_3:RİCA EDERİM ARKADAŞLAR, İYİ Kİ, VARSINIZ...:36_3_3::36_3_3:

arkadaş kendi adına oturum açmış, farketmedim, teşekkürüm onun adıyla geldi.. zaten aynı okuldayız.. aslında dün o da gelecekti ama olmadı..

arkadaşlar evet süper bı gundu.sankı herkesı uzun suredıır tanıyo gıbıydım yanı kanımca:-) ayrılmak cok zor geldı...emegı gecen herkese cok tesekkurler.hele kı mustının öğrencileri cok tatlılardı:-) zaten bu toplantıları sık sık yapmayı hepımız cok ıstıyoruz...umarım ozaman hepınız katılırsınız:-)

Arkadaşlar hepiniz çok güzel görünüyorsunuz güzel bir gün geçirdiginiz herhalinizden belli hepinizin.Çok iyi bir organizasyon olmuş hadi bakalım darısı diger buluşmalara.

Evet çok harika bir gündü bu tür aktivitelere eylülden sonra hız vereceğiz.Sizlerle tanışmak gerçekten çok güzel...

musti_250' Alıntı:
Arkadaşların hepsini tek tek minübüslere bindirdim.İnşallah evlerini bulabilmişlerdir:) ben erkenden geldim ama onlar  hala gelemedi:) zaten selçuk da feribotu kaçırmış:)

Herkesi otobüse bindirdin de beni feribota bindirmedin ya helal olsun :D:D:D:36_1_21:

tuba07' Alıntı:
:36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_11_6:

gec de olsa varmışsınız evınıze:)
Vardım evet ama feribotu kaçırınca metroya bindim Deniz deb ayrıldık sonra terminale vardım ki otobüs yom geri yeni kapıyı arayıp sorup buldum 2 saat gazete okuduktan sonra hareket saati geldi ve binebildim :D:36_7_8:

güzel birgün geçirmişsiniz sizler adına sevindimm...

:36_7_8:EVET ARKADAŞLAR ÇOK GÜZEL VE VERİMLİ BİR BULUŞMAYDI. BÜTÜN ARKADAŞLARLA TANIŞTIĞIMA ÇOK MEMNUNUM, HEPSİDE ÇOK TATLI, TEMİZ VE KENDİLERİNİ OKUL ÖNCESİNE ADAYAN İNSANLAR. TEKRAR HERKESE TEŞEKKÜRLER.:36_7_8:[/font][/i][/b]

Çok harika çıkmışsınızz:)özellikle kerem'ciğe bayıldım MAŞALLAHH:D
Darısı diğer buluşmalara inşallah:D
İzmirede bekliyoruzz:):)

yaa neler olmuş burdaaaa,süper görüntüler,kıskandım siziii:D:D
ben foruma giremedim 3gündür hem vizeler vardı hem de hastane işleiyle uğraştım,kan verdim:( kansızlık hat safhaya ulaştı bende,inşallah tahlillerim temiz çıkar arkadaşlar:( sonucunu pazartesi alıcam daha,dua edin bana:(
yaa Denizli'ye de gelin selçuk bey olmuyo böyle:(

Ben biraz geç kaldım; lütfen kusura bakmayın. Ama inanın harika bir gün geçirdik arkadaşlar.:36_7_8: Herkes son derece bilinçli ve kendini okul öncesine adamış. Özellikle gezdiğimiz anaokulu ve sonrasında yetiştirme yurdu günümüze ayrı bir güzellik kattı. Elbette yeni dostlar tanımak; sanal ortamda tanıdığımız dostlarımızın ete kemiğe bürünmesi ayrıca muhteşemdi...
Ama kesinlikle günün en yakışıklısı ve tatlısı Kerem'di... Bu konuda sanırım herkes hem fikir.Gülşen Öğretmenime de ayrıca sevgiler, saygılar; çocuğuna bakarken onun gözlerini görmenizi isterdim... Allah nazardan saklasın. Lütfen hocam; o gül yanaklarından benim ve sözlüm için öpün Kerem'in.  Bu arada "seldabezin" sözlüsü de toplantıya katılan bütün üyelere teşekkür ediyor:))))))))))) Umarım bu toplantılar sık sık tekrarlanır ve katılamayan tüm arkadaşlar katılırlar... Herkese selamlar...    

hepiniz çok hoş görünüyorsunuz... :)

Arkadaşlar 2. buluşmamız bugundu resimleri yarın eklenecektir.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri