İSTANBUL'DA BULUŞTUK!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ultrAslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:07
Ben kendi evime yeni geldim. Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. Çok güzel bir gündü.. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

keremcik' Alıntı:
Ben kendi evime yeni geldim. Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. Çok güzel bir gündü.. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Hocam kucağında çocuğu olan siz misiniz yoksa :36_1_21:
Keremcik mi o :)

cleanspring1' Alıntı:
sevgili gökçe bir fotoğrafı çeken ben varım tabi:)

Çok güzel çekmişsin canım tebrik ederim.Valla kıskandım İzmir'ede gelin:):)Yerimiz var misafir ederiz:):)

arkadaşlar bugün için çok teşekkürler sizleri tanımak çok güzeldii vee sanki çokk uzun zamandır tanıyomuş gibi olmaksaaa bii başkaydıı

nagihan1903' Alıntı:
? g??m?z arkada?lar neslihan senide tebrik ederim ? g?ekm?sin...:D

teşekkür ederim nagihan :)

gökçe sana da teşekkürler tabiki:)

-anezelka-' Alıntı:
keremcik' Alıntı:

Evet hocam, ta kendisi...
Sevgiler...:36_3_12:

keremcik' Alıntı:
-anezelka-' Alıntı:
keremcik' Alıntı:

Evet hocam, ta kendisi...
Sevgiler...:36_3_12:

Benden de sevgiler hocam. Bebişiniz çok tatlı Allah bağışlasın :) Sizinle tanışmayı çok isterdim . Keşke İzmir ede gelseniz. Her zaman bekleriz hocam :36_3_12:

Tubağacım güzel açıklamışsın canım, resmimize bakan herkese sevgiler:)

Bende herkesi tanıdığıma memnun oldum arkadaşlar, bu güzel gün için yöneticilerimize teşekkürler:) Çocuklara gitmemiz de iyi oldu, anlatılmaz yaşanır güzel bir duygu:):):)

tubişimm süpersinn yaa:36_1_21::36_1_21::36_1_21:...herkesii tanıdıkk sayendee...sende olmasan var ya kimse söylemiyoo...:36_1_21::36_1_21:inşallahh bir günn hepinizlee tanışmakk dileğiylee...

ya süperrrrr valla kıskandım darısı buluşamayanların başına samsun gezisinde :D:D:D dimi cicim inşallah :D:D:D:D

süper görünüyorsunuz arkadaşlar yaa :D güzel vakit geçirdiğiniz belli oluyo :D öncelikle selçuk beyi sonrada emeği geçen herkesi tebrik ediyorum :)

musti_250' Alıntı:
Fotoğrafları koyacak arkadaş sanırım mitingten dolayı trafige takıldı:)

denisse' Alıntı:
Evet mitinge takıldım. Hatta beşiktaşta tek çaplı yürüyüş yaptım... :P:P:P:36_11_13:

Arkadaşlar ilk mesaja tüm resimler eklenmiştir. bakabilirsiniz.

kuşumm vurmaa kafanaa yaafff...acırr sonraa...:36_11_6::36_11_6:kıyamamm sanaa....

fotoğraflarr süperr..emeğinee sağlıkk kuşum....keşkee orada olabilseydimm...:(:(:(

Yaaaa çok şeker çıkmış maaşaaallaah:36_1_21:Allah uzun ömürler versin Kerem'ciğe...
Bu arada Deniz ,Neslihan teşekkür ederiz fotoğraflar süper:thumbsup:

Benden de sevgiler hocam. Bebişiniz çok tatlı Allah bağışlasın :) Sizinle tanışmayı çok isterdim . Keşke İzmir ede gelseniz. Her zaman bekleriz hocam :36_3_12:
[/quote]

teşekkürler sevgili anezelka.. İnşallah yolum düşerse, ben de tanışmayı çok isterim ..

deria83' Alıntı:
Yaaaa çok şeker çıkmış maaşaaallaah:36_1_21:Allah uzun ömürler versin Kerem'ciğe...

teşekkürler teyzesi...:36_3_3:

inanmıyorum ya hemde evimin yanındaymışsınız nasıl kaçırdım ya çok istiyodum sizi görmeyi.özellikle selçuk bey çok teşekkür etmek isterdim size böyle bi site için emeğinize sağlık...

[size=medium]
Ne güzel çıkmışsınız herkesi tanımak çok güzel... Keşke aranızda olabilseydim ama çookkk uzak... Bu arada keremcik bizden biri oldu :) Kusura bakmayın en çok onu beğendim resimlerde hepinizden daha güzel çıkmış:D:D

Bu arada mado klasiklerimiz arasına girecek bu gidişle:)
K.Maraşlı biri olarak reklam falan alsam diye düşündüm bi an :):)

Harika görünüyorsunuz gerçekten OKULÖNCESİFORUM ailesi günden güne büyüyor ve daha çook güzel başarılara,paylaşımlara imza atarız biz...

Kayseri buluşmasını da bir düşünün derim ben :)
[/size]

hastayım dediğin için ben tekrar aramadım.. Ama çok şey kaçırdın..

gülşen hocam çooooooooooooooooook üzüldüm ama ciddi hastaydım ama sizleri görmek için iki dakikada olsa uğrardım bi dahaki sefere kaçırmıycam bu arada masa üstüme keremin resmini koydum kocaman olmuş babeko:))

Arkadaşlar daha öncede söyledigim gibi buluşmamızı organizasyonu begendiyseniz tamamen bana ait organizasyon:) yok begenmediyseniz aksaklıklar varsa o kısımlar selçuk kardeşime ait:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri