İş arıyorum(tecrübeliyim)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aksa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@aksa
şuan AOF 3. sınıf öğrencisiyim inşaALLAH 4. sınıfa geçeceğim 3 yıldır usta öğreticilik yapıyorum istanbul bağcılarda oturmaktayım yarım gün iş arıyorum ücret dolgun olursa tam günde olabilir...teşekkürler

ilgilenenler özel mesaj atabilirler.

ooo ne güsel burdan böle iş weriolar mı :):):)

dadaşım veren olur inş.:)bu zamana kadar biz emek verdik bundan sonrada öğretmen arayanlar versinler değil mi?:D

walla güsel keşke iş bulmak bu kadar kolay olsa cnm :):) bende çocuk gelişimi mezunuyum yeni bittti bakalım ben iş bulcam mı :)

bulursun inşaALLAH iş çok isteyene:)

Güllübağlar Mah. Tandoğan Cad. No:2
Pendik / İstanbul
Tel: 0216 307 02 11-0216 307 96 73
Faks:0216 307 02 11

kurum acil öğretmen aramaktadır.

bnde gemlikteyim bursada da çalışmak istiyorum iş lise 1. de normel çocuklarla ilgilen dim lise 2. de normel çocuklara ilgilen dim lise 3 de engelli çoccuklara öğretmen yardımcılığı yaptım normel anaokulunda iş arıyorum eğerki bursada olursa bnm için iyi,olur

slm,bende kayseride iş arıyorum,aöf 3.sınıfa geçtim 3 yıl ustaöğreticilik yaptım ve işe ihtiyacım var.....

slm,bende kayseride iş arıyorum,aöf 3.sınıfa geçtim 3 yıl ustaöğreticilik yaptım ve işe ihtiyacım var.....
arkadaşlar benim sayfama ilan vermişsiniz ben bulursam sizede haber veririm:))

okulumuz haznedarda bağcılara servis imkanımız vardır ilgilenirseniz okul müdürü okşan hanımla görüşebilirsiniz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri