İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

KURUM ARAYANLAR

İş arıyorum(tecrübeliyim)

İlk mesaj
şuan AOF 3. sınıf öğrencisiyim inşaALLAH 4. sınıfa geçeceğim 3 yıldır usta öğreticilik yapıyorum istanbul bağcılarda oturmaktayım yarım gün iş arıyorum ücret dolgun olursa tam günde olabilir...teşekkürler
ilgilenenler özel mesaj atabilirler.
ooo ne güsel burdan böle iş weriolar mı 🙂🙂🙂
dadaşım veren olur inş.🙂bu zamana kadar biz emek verdik bundan sonrada öğretmen arayanlar versinler değil mi?😀
walla güsel keşke iş bulmak bu kadar kolay olsa cnm 🙂🙂 bende çocuk gelişimi mezunuyum yeni bittti bakalım ben iş bulcam mı 🙂
bulursun inşaALLAH iş çok isteyene🙂
Güllübağlar Mah. Tandoğan Cad. No:2
Pendik / İstanbul
Tel: 0216 307 02 11-0216 307 96 73
Faks:0216 307 02 11

kurum acil öğretmen aramaktadır.
bnde gemlikteyim bursada da çalışmak istiyorum iş lise 1. de normel çocuklarla ilgilen dim lise 2. de normel çocuklara ilgilen dim lise 3 de engelli çoccuklara öğretmen yardımcılığı yaptım normel anaokulunda iş arıyorum eğerki bursada olursa bnm için iyi,olur
slm,bende kayseride iş arıyorum,aöf 3.sınıfa geçtim 3 yıl ustaöğreticilik yaptım ve işe ihtiyacım var.....
Bern@ şunu yazdı:
slm,bende kayseride iş arıyorum,aöf 3.sınıfa geçtim 3 yıl ustaöğreticilik yaptım ve işe ihtiyacım var.....
arkadaşlar benim sayfama ilan vermişsiniz ben bulursam sizede haber veririm🙂)
okulumuz haznedarda bağcılara servis imkanımız vardır ilgilenirseniz okul müdürü okşan hanımla görüşebilirsiniz

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.