Hoşgeldiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ultrAslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
evet I. öğretim. aynı sınıftayız mıyız ???? :))

herhalde aynı sınıftayız. aramıza hoşgeldin canım :)))

1 ay sonra Samsun dayım arkadaşlar... :)

ooo sinop'a da bekleriz :D

sinop güzelmi ünv olarak acaba :)

uni yok ki sinopta. fakulte olarak pek guzel degil ama sehir olarak benim hosuma gidiyor.

hani derler ya: tam emekli sehri :D

selçuk bey tabiki bekleriz arası 2,5_3 saat.. gerçi biz mustafayla bile tanışamadık aynı okulda olmamıza rağmen ama :D :D :D sizin gelmenize kısmetmiş deriz :D

Sinop a gelemem ama Samsun a kesin geleceğim

tühhh Samsun'ada ben gelemem... desenize kurucumuzla tanışamıcaz :( kısmet

kıskandım ben de küsüyorum :D

:( :( bende bana küsenlere küsüyorum...

aaaaa küsen küsene bide örnek olucaz. neyse bizim sitemizde böle seyler yapmayalım :D :D :D ben barıştım kimseye küs deilim :D :D :D

Arkadaşlar Sinop a gelemem.İmkansız keşke imkanım olsa da her ile gidip sizlerle toplansak sohbet etsek çayları yudumlasak.Samsunda da 3 gün kalacağım biraz işlerim var.

canınız saolsun :D

Arkadaşlar Samsuna geliyorum hafta içi.Haftaya bugün (cumartesi) 1 saatliğine buluşabiliriz ayarlarsanız bir yer.

aaylin_21' Alıntı:
aaaaa küsen küsene bide örnek olucaz. neyse bizim sitemizde böle seyler yapmayalım :D :D :D ben barıştım kimseye küs deilim :D :D :D

utandim simdi :P

ondokuz mayıs üniversitesine gelemez misiniz? ben cumartesi günü samsunda olmuyorum. okula gelseniz ben zaten anlattım biliyorlar sizi ve sitemizi, tanışsak görüşsek, sizde hem okulöncesi öğrencileriyle yakından görüşmüş olursunuz. :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri