Hoşgeldiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ultrAslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
okuloncesi.org
@ultrAslan
Merhaba Arkadaşlar!

Buradaki foruma 19 mayıs üniversitesi Okulöncesi öğretmenliği bölümünde okuyan arkadaşlar mesaj yazsınlarki birbirimizi daha iyi tanıyabilelim...

Teşekkürler....

tabii neden olmasın ki??

bende 19 mayıs üniversitesindeyim yanlız benim bölümüm okulöncesi değil.Ancak çok sevdiğim bir bölüm olduğu için sitenizi yada sitemizi beğeniyle takip ediyorum.

19 mayis uni sinop egitim fakultesi...

ben de 19 mayıs ünv.mezunuyum.Okulumu çok özledim.Şu anda okulöncesi bölümü nerede.Samsun-Atakum damı hala

evet hala orda.

SLM BEN DE 19 MAYIS OKUL ÖNCESİ MEZUNUYUM.SU ANDA VAN'DA ÖĞRETMENLİK YAPIYORUM.ARKADAŞLAR OKULUNUZUN KIYMETİNİ BİLİN.İNANIN MEZUN OLUNCA HERŞEY ÇOK FARKLI OLUYOR.MEZUN OLACAK ARKADAŞLAR SINAVA ÇOK İYİ ÇALIŞMANIZI TAVSİYE EDERİM.BEN ÇALIŞMADIM VAN'A ATANDIM AMA ŞANSLIYIM EN AZINDAN ATANDIM

SİNOP EĞİTİM FAKÜLTESİNDEKİ ARKADAŞLAR SİNOP NASIL BEĞENİYOR MUSUNUZ?BEN DE SİNOPLUYUM MEMLEKETİ ÖZLEDİM VALLA

slm.ben samsun okulöncesi öğretmenliğinde okuyorum.

begeniyorum valla sinop egitim fakultesini. gerci %90 begenmiyorlar ama benim hosuma gidiyor. diger 19 mayis unili arkadaslar siteye hos geldiniz...

selam ben de ondokuz mayıs üniversitesi okul öncesi öğretmenliği bölümü mezunuyum....şu anda yozgat merkezde görev yapıyorum.Allah herkese mezun olduktan sonra kpss stresi yaşatmadan atanmayı nasip etsin:)tabi bunun için sınava çalışıp sonra tevekkül etmek gerekiyor :)bu heyecanı yaşayanlara başarılar diliyorum...
bu arada hala üniversitemizde MÜNEVVER BİÇER....NURİYE GÜNÖREN,VE ADINI UNTTUM:)BİZİM DRAMA VE ÇOCUK EDEBİYATI DERSİMİZE GİRİYORDU,ÇOKTA ZORLUYORDU ALLAH ALLAH NASILDA UNUTTUM....ŞERİFEYDİ GALİBA ...NEYSE HALA DEVAM EDİYORLARMI?MÜNEVVER HANIM EVLENMİŞTİ...ÇOCUĞU OLDUMU?
WALLA ÇOK MERAK EDİYORUM.BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM.

basari dileklerin icin tesekkurler. fakat soyledigin hocalar hakkinda bisey diyemeyecegim. sinopta okuyorum :D ama sanirim musti_50 biliyordur.

samsunlu bir öğretmen olarak sizlere hoşgeldiniz diyorum....

Gülsüm bu sorularının cevabını ben de merak ediyorum.Acaba bizim sınıftan birileri bu sitede mi?

olsaydı bize selam verirlerdi dimi:) olsa ne güzel olurdu

:4: Bu siteyi hazirlayanlari tebrik ediyorum..

Bende beden egt ogretmeni olarak tum ogretmen adaylarina basarilar diliyorum ozellikle Samsun anaokulu bolumunde okuyan ogretmen adayi incime..:11::opucuk:

Tum 19 Mayis Anaokulu bolumunde okuyan ogretmen adaylarina basarilar dilerim ozellikle dunyanin en tatli kizi incime!..

iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.

slm arkadaşlar ben de amasya eğitim de okuyorum

slm Ondokuz Mayıs Sinop Eğitimdeyim. sinop cidden harika bi sehir ama sadece yağmurlu günlerini sevmiyorum :( eee ne demişler her güzelin bi kusuru vardır dimi :) bu arada HOŞBULDUM :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri