Hizmette Kaçıncı Yılınız

benim ilk yılım.paylaşımda bulunan herkese teşekkürler...

10. yılımı çalışıyorum

ben de 4. sınıf öğrencisiyim bu sene biterse ve kpss yi kazanırsam ve de atanırsam tabii. seneye ilk yılım olur inş.

bende 18 yılı bitirdim.yıllar su gibi geçiyor.

ben halen öğrenciyim bu yıl son senem inşallah bitiyor kpss yi de hayırlısıyla kazanırsam seneye ilk yılım olacak :) mesleğimi çok seviyorum ve başlayacağım gübü heyecanla bekliyorum!

ben daha öğrenciyim staj için çok güzel faaliyetler buldum hepinize çok teşekür ederim

benimde 3. yılım ve 3yıldır zevkle çalışıyorum herkese iyi yıllar

bn daha çocuk gelişimi bölümündeyim inş. sizler gibi bnde birer öğretmen olurum..:)

benimde 2. yılım üniversite mezunuyum
usta öğretici lise mezunu öğrenci lise kafam karıştı sözleşmeli olrak atandım ve ikinci senem ve usta öğreticilik açık öğretimlerin liselerin öğretmenlik yapmalarına çok karşıyım yanlış anlamayın ben sisteme çok karşıyım herkes öğrenciliğini yapsın istiyom hiç bir yerde böyle yok ve bu yüzden her yer dolduruluyor biz üniversiteyi bitirim açıkta kalıyoz ben 2 sene ağlayarak bekledim şükür oldu darısı hak edenlerin başına

benim de 4. yılım.herkese başarılar

ben lise3. sınıftayım :):) önümde uzun yıllar war daha..yardımlarınız için teşekkürlerr

7.yılımı çalışıyorum.Tüm arkadaşlara başarılar.

bende 4.sınıftayım inşallah bende bir an önce mesleğime başlarım.

6.yılımdayım ve hala öğreneceğim çok şey olduğunu öğrendim bu site sayesinde

aylardeğil yıllar nasıl geçiyor anlayamıyor insan.bende 10. yılımı çalışıyorum.Allah hepimize kolaylık versin eğitimin en zor ama en tatlı öğreci grubu bizde.

ilk yılım..:)

bi öğretmen faklı etkinlik kaliteli bir plan oluşturmak istiosaa bu sitenin önemi büyük

bende ikinci yılımı çalışıyorum. ama martta asaletimi alacağım inş. herkese başarılı yıllar :)

bende 2.seneyi calışıyorum.yalnız atanamadım usta ögretici olarak calışıyorum.herkese başarılar dilerim...

herkese selam.. benım de bu yıl meslekte 7. yılım... kadrolu olarak 3. yılım ama.. ve çok seviyorum işimi..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri