karadeniz67-71 7 Ocak 2009 görevde kaçıncı yılında olursan ol yine de öğrenecek çok şeyler var.akıl akıldan üstün
canavar 8 Ocak 2009 bızede nasıp olur bı gun ıns sızler gıbı 3. 5. vs yılım dıyebılmek. basarılar herkese
elif35 8 Ocak 2009 Mesleğimde 11ci yılımdayım galiba seneler çabuk geçiyor.Farkında olamıyoruz miniklerle uğraşmaktan🙂
perçem_gül 8 Ocak 2009 bende hala öğrenciyim 4.sınıf öğrencisiyim inşaallah allah bana da o günleri gösterir....
hava ünsal 8 Ocak 2009 Benim 3. yılım ücretliyim şuan ama sizler gibi olmayı çok istiyorum.Bu site sayesinde kendimi çok geliştirdim herkeze teşekkür ediyorum...... 🙂
zasxc 8 Ocak 2009 ben hala öğenciyim:ggggdw: daha çok uzun bi yol var önümde benim gibilere başarılar🙂🙂🙂
ayı yogi 31 Mayıs 2009 trend2309 şunu yazdı:8.yılım bitmek üzere 9.yıla giriyorum ama hala kadrosuzum 🙁 🙁 🙁 bende hocam 6.yılımı bitirdim.ben de sizin gibiyim.
nmutlu 2 Haziran 2009 24. yılı bitireli 5 ay oldu. Tüm arkadaşlara da Allah nasip etsin. Şimdilik çalışmaya devam.
trend2309 3 Haziran 2009 nmutlu şunu yazdı:24. yılı bitireli 5 ay oldu. Tüm arkadaşlara da Allah nasip etsin. Şimdilik çalışmaya devam. maşallah eğer enerjiniz tükenmemişse nice güzel yıllar dilerim. 🙂 ellerinizden öperim hocam 🙂
nmutlu 5 Haziran 2009 İlk yıllarda bende öyle söylüyordum. Şimdi geriye dönüp baktığımda 24 yıl ne zaman geldi diyorum. Dün başlamışım gibi geliyor.