Hazırlamak Zorunda Olduğumuz Evraklar Hakkında;

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ilkayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
bahsettiğim zümre toplantısı,okulunuzda yaptığınız,ve okul müdüründen başkasının okumayacağı zümre tutanağı değil,

sözünü ettiğim zümre tutanağı;ilçe veya il genelindeki zümre toplantı tutanağıdır.

bu hususta başka neler yapabiliriz?

ben de katılıyorum yazıcıya döndük

işin en ilginç yanı...1SINIFA KAYIT YAPTIRAN ÖĞRENCİLERİ,1SINIF ÖĞRETMENİ KAYDETMEZ İKEN,
biz niçin kayıt edip kütük defteri dolduruyoruz.

okuldaki diğer arkadaşlara biz KÜTÜK defteri dolduruyoruz dediğimde cevap:O DA NE...?

gelir gider defteri tam işkence:BİZ MUHASEBECİMİYİZ,MUTEMETMİYİZ,OKULUN yazı-evrak gelir gider işlemlerini yapan memurmuyuz.

merhaba.bi söylentidir almış başını gidiyor.bende işin aslını öğrenmek için sitedeki arkadaşlara sorayım dedim.bizim servisteki öğretmen arkadaşlar ve müdürümüz anasınıflarınında e-okuldan yani bu sene internet ortamında karne doldurulacak dediler.bu işin doğrusu nedir lütfen en kısa zamanda yazarsanız sevinirim

yok öyle bir şeyyy. biz de zaten karne yok, gelişim raporu var. karneyi çocuklar ve velilerin beklentileri üzerine veriyoruz. hiçbir geçerliliği de yok

karne süs gibi bişey yani:)

karne değil de başarı belgesi veriyoruz.karnenin anasınıfında kalktığını biliyorum.başarı belgesi yanında gelişim raporları veriliyo.e karne değil,e okul da çocuk bililerini kayıt etme var.

ah dent ahh valla hakiketen ne gereksiz işlerle uğraştırıo bu durumlar sizleri,yakında biz de göreceğiz valla sen bu konuda deneyimlisin yardımcı olursun dimi :))
şaka bi yana gerçekten haklısın benim en siinir olduğum şeylerden biri o bahsettiklerin
Allah yardımcımız olsun

arkadaşlar e okulu ben açamdımda neler var doldurmamız gereken acaba.ben bizimle ilgili biey yok sanıyordum ve hiç girmedim.şifrem faln var ama açamadım.öğrenci bilgilerimi var dolduramız gereken.

ah dent ahh valla hakiketen ne gereksiz işlerle uğraştırıo bu durumlar sizleri,yakında biz de göreceğiz valla sen bu konuda deneyimlisin yardımcı olursun dimi :))
şaka bi yana gerçekten haklısın benim en siinir olduğum şeylerden biri o bahsettiklerin
Allah yardımcımız olsun

teşekkür ederim serpil.

yakında bizde göreceğiz demişsin.umarım görmezsiniz (yani atanırsınız ama uygulama kalkar:)

arkadaşlar bu durumun değişmesi için lütfen okul öncesi genel müdürlüğüne mail atalım.

zümrelerde bunu belirtelim...

biz muhasebecimiz,müdürmüyüz,müdür yardımcısımıyız...
yoksa anasınıfı öğretmenimiyiz.
bizden başka kimse kayıt,kütük,gelir-gider,karar defterleri tutmuyor.

teşekkür ederim serpil.

yakında bizde göreceğiz demişsin.umarım görmezsiniz (yani atanırsınız ama uygulama kalkar:)

arkadaşlar bu durumun değişmesi için lütfen okul öncesi genel müdürlüğüne mail atalım.

zümrelerde bunu belirtelim...

biz muhasebecimiz,müdürmüyüz,müdür yardımcısımıyız...
yoksa anasınıfı öğretmenimiyiz.
bizden başka kimse kayıt,kütük,gelir-gider,karar defterleri tutmuyor.

senin kadar duyarlı olan var mıdır bilmem bu konuda dent!
rica ederim

arkadaslar aynı dertten bende muzdaribim.bende 3 yıldır anasıfımın bütün gelir gderleriyle bogusup duruyorum.aidatları topluyor komisyon olusturuyor.işletme defterleri,karar defterleri yazıyor,müffettişler gelince de mali teftiş oluyorum.ve bundan nefret edıyorum.her ay açık çıkıyoo.bıktım su para işleriyle ugrasmaktan.valla meslekten soğuycaz ya ..birilerininn bu konuya el atması gerek..yoksa kaybedicekler valla benim gbii öğretmeni:))

selam arkadaşlar.nenelimon hocam elimize bir şifre verdiler ama verenlerde ne yapılacağını bilmiyor.anasınıfı öğrencileri için hangi kısımlar doldurulacak bizi aydınlatır mısınız nanelimon öğretmenim.

e okul kayıtlarını yaptım ben.çok kolay arkadşlar.anasınfı öğretmenleri sadece çoukların genel bilgileri,anne baba ,kardeş bilgilerini dolduruyor.giriş kodu ve şifreni yazdıktan sonra açılan syfada öğrenci işlemlerini tıkla.gelen mnüde öğrencinin tc.nosunu yaz ve ara butonuna bas.yine bir menü geliyo.sırayla menüleri seç.gerekli bilgileri doldurduktan sonra kaydet butonuna basmayı unutma.daha sonra diğer öğrenci için yine tc.no gir ve ara butonuna bas.bu şekilde devam edin.zaten kendisi yönlendiriyor.yanlız idare tarafından öğrencilerin kayıt edilmiş olması lazım.kayıt işemi için çocuk ,anne,baba tc.no.lazım.idare çocukları bil.kayıt etmişse zaten sınıf listesini göremezsiniz. kolay gelsin...

kazanım değerlendirme formlarının arkalarındaki düşünceler bölümü doldurulacak mı

evet ya onu dolduracağız yada daha güzeli kılavuz kitaptaki örnek gibi veliye gelişim raporu yazacağız

bana dün müfettiş geldi daha öncede rehberlik amaçlı gelmişti.kazanım değerlendirme formlarını boşuna doldurduğumu ve bunun için kendimi yormamam gerektiğini söyledi.ben anlamıyorum neden anasınıfından anlayan müfettişler tarafından denetlenmiyoruz.:36_13_3:
ayrıca kazanım değerlendirme formu dışında veli görüşme formlarım,çocuklar ile ilgili formlar vs.

doldurmayalım mı?

aaaaaaa aaaaaaaaaaaa şaşırdım kazanım değerlendirme formlarının önemli olduğunu anlatan dersimiz var üni.de 1dönem alıyoruz ve böle bişi denmesi çok ilginç :(

Banada kasım ayının başında gelmişti tabi doğal olarak kazanım değerlendirme formlarını doldurmamıştım. neden doldurmadığımı sordu?
Bende öğretmenim bunlar dönem sonlarında doluyor diyince olsun sen şimdiden doldur dedi? Gülermisin ağlarmısın ?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri