Haziran ataması için kadrolu bekleyenler puanlarımızı yazalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pınar87_52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:45
tabi arkadaşım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana;öncelikle matematik netim 0 yazıyla da sıfır :)netlerim aşağıda, tabi her yıl standart sapma gibi değerler değişiyor,yani bu yıl hangi dersler seçici olur bilinmez,2009 kpss genel itibariyle normalden zordu,belki 2010 kolay olur herkesin netleri yüksek olur ,benim n etlerimle 50 ancak alınır bu tarz detaylara dikkat etmek lazım seni yanıltmak istemem.yanlız bi tavsiye istersen hiç kafanı karıştırma ben ihtiyaç modüler setten çalıştım,birde ihtiyacın yaprak testlerini yapmaya çalıştım hatta bitmedi:) son 2 ay doğru düzgün baktım derslere öncesind düzenli çalışamadım bile.ama hiç vazgeçme günde yarım saat olsa bile bi göz gezdir yeterli olur.çalışmalarında başarılar dilerim.

Genel YetenekGenel KültürYabancı DilEğitim BilimleriDoğruYanlışDoğruYanlışDoğruYanlışDoğruYanlış027

mesajı yazıp tam gönderecekken hata diyor arkadaşım ilk gönderdiğim nokta denemeydi:)

hay allahım noluyor bu mesaj sistemine ,arkadaşım kusura bakma netleri kopyala yapıştır yaptım çıkmamış tkrar yazıyorum.genel ytenek sadece türkçe 27 doğru 3 yanlış,genel kültür 42 doğru 13 yanlış ,eğitim 89 doğru 24 yanlış.

net olarakta; genel yetenek 26,25-genel kültür 38.75-eğitim bilimleri 83 net.umarım yardımcı olabilmişimdir.

hay allahım noluyor bu mesaj sistemine ,arkadaşım kusura bakma netleri kopyala yapıştır yaptım çıkmamış tkrar yazıyorum.genel ytenek sadece türkçe 27 doğru 3 yanlış,genel kültür 42 doğru 13 yanlış ,eğitim 89 doğru 24 yanlış.
alıntı ile cvpladığın zaman sorun çıkmıyo..teşekkür ederim yardımcı oldunuz.....

puanım 71,923

arkadaşlarımınkini da ekleyeyim..
73,002
72,023
70,120
70,069
68,591
67,997

arkadaşım iyi almışsın bu netlerele peki hiçmi maetmatik yapmadın.bende matematik özürlüyümde:)o yüzden digerlerine daha çok agırlık veriyorum özellikle egitim bilimlerine çok agırlık vermeye çalışıyorum bilmiyorum gittigim yol dogrumudur:)senin tavsiyelein varmı canım çalışma konusunda

arkadaşım iyi almışsın bu netlerele peki hiçmi maetmatik yapmadın.bende matematik özürlüyümde:)o yüzden digerlerine daha çok agırlık veriyorum özellikle egitim bilimlerine çok agırlık vermeye çalışıyorum bilmiyorum gittigim yol dogrumudur:)senin tavsiyelein varmı canım çalışma konusunda
evt arkadaşım bende özrü geç matematik fobisi var:)bir tane bile mat yapmadım,mat için ne ders çalışırken ne de sınavda zaman harcamadım,onun yerine tarihe coğrafyaya çalıştım,anayasaya yeterince çalışamadım zamanım kalmadı onu direk ezberlemek gerekiyor anayasam daha ii olsaydı puanım çok farklı olurdu, kaynak olarak ihtiyaç modüler setten çalıştım başkada inan hiç bişeyle kafa karıştırmaya gerek yok.son 2 ay doğru düzgün çalıştım ondan öncesi yarım yamalak baktım hep.bence matematiksiz de olsa siz şimdiden planlı bir şekilde çalışırsanız enaz 75 olur derim daha çok zaman var.kolay gelsin arkadaşım,umarım faydalı olmuşumdur.

benim bildiğim 70 üzeri 500 kişi var,70-65 arası 1000 kişi var.Bunu memurlar nette okudum .Yani aralık atamasında okul öncesi az alınıcak denilmişti 900 kişi alındı,bu haziranda en az 2000 alınır bence.

benim bildiğim 70 üzeri 500 kişi var,70-65 arası 1000 kişi var.Bunu memurlar nette okudum .Yani aralık atamasında okul öncesi az alınıcak denilmişti 900 kişi alındı,bu haziranda en az 2000 alınır bence.
bukadar kaldımı ya yüksek puanlılar???
habire biryerlerden birileri çıkıyor.memurlarda sohbet ederken millet okadar alım oldu halamı okulönceciler boşta kaldı diyorlar.bende şaştım dedim yaaaa...........

arkadaşım sen sözleşmeli atananlaran mı bahsediyorsun 70 ve üzeri 500 kişi var derken,ben anlamış değilim o kadar atama oldu hem kadrolu hem sözleşmeli biri olmazsa biri olurdu aralık atamasında 70 ve üzeri kalan oldumu ya yada neden hala atanamadılar,tam önümüz açıldı galiba yüksek puanlılar kalmadı derken bi anda yüksek puanlılar türedi yaw anlamıyorum ben,ayrıca aralık atamasında 900 değil 853 kişi alındı,70-65 arası 1000 kişi demişsiniz bu sözleşmeli atananlardan mı bahsediyorsunuz siz

71.800 sözleşmeliyim

Tabikide sözleşmelilerden bahsediyorum.500 70 üzeri sözleşmeli varmış.70-65 arasıda 1000 civarı.

67,206 beklemedeyim.70 üstü o kadar yoktur.en fazla 200 kişi çıkar.ben zaten doğudayım doğuda olsunda kadrolu olsun tarafıyım.

76,42 ile sözleşmeliyim ben de haziran atamasını bekliyorum

benim puanım 74.654 sözleşmeliyim şu ana kadro alır mıyım sizce yorumlarınızı bekliyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri