Hangi kaynak kitaplarını seçiyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan suzzi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
küçük adımlar sizce nasıl arkadaşlar

Küçük adımların kitaplarını çok beğendim ben ve geçen sene kullandım ama planlarını hiç kullanmadım sayılır,planları çok yetersizdi...

geçen yıl smg.nin planlarını kullandım çok güzeldi.

oluşum basıl sizce ben küçük adımlar kullanmıştım geçen sene 6 yaş için çok memnun kaldım ama bu sene oluşumu duydum bilgisi olan varmı acaba?

arkadaşlar yıldırım yayınlarının plan ve drgileri hakkında bilgi istiyorumm inceleyen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim

hocam planlarla ilgili bir sorum var günlük planda kazanım ve amaçları sadece numara olarakmı alıyorsunuz mesala PMA2 K:9 gibi yoksa bunları açarak tek tek yazıyormusununz bu sene ilk defa usta öğreticlik yapıcam bilmiyorum teşekürler

gendaşın resimlerdeki canlılığı ve kalitesi gercekten çok güzel ama çıkartmalı setler kullanım zorluğu çıkardığı için tercih etmedim.

Hocam ilk başta dediğiniz gibi benimkiler de zorlandı ama sonra alıştılar birbirlerine öğrettiler zevkli bir uğraş oldu onlara.

Hocam Emel hocamızın (Emel 67) planları bence çok güzel,onlara da bir bakın derim ama en güzel plan sizin kendi çocuklarınız için hazırlayacağınız planlardır. Çünkü çocuklarınızı başka kimse sizden iyi tanıyamaz.

yıldırım yayınlarının plan ve dergilerini inceleyen arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim

Ben 5 yaş grubu öğretmeniyim ve bu dönem hangi kavram kitabını seçeceğime karar veremedim yardım edermisiniz? Önerebilceğiniz kitaplar varmı? Şimdiden teşekkür ederim

ben 5 yaşla çalışmadım ama arkadaşım smg den kullanmıştı çok memnundu.
ayrıca; Konunuzu uygun yere daha açıklayıcı bir başlıkla açarsanız aradığınıza daha çabuk ulaşırsınız.teşekkürler.

arkadaşlar yeni sezon içi kullanmayı planladığınız bir yayın var mı ben birçoğunu inceledim final yayınlarının hazırladığı kitaplar çok güzel sizin fikirleriniz nedir?

formül yayınlarının elma kurdu seti var şimdilik en çok o hoşuma gitti yenilerini inceledikçe yorum yazacağım

Finalin elma kurdu oldukça güzel. amaç ve kazanımlar açılmış ;degerlendirme tek tek belirtilmiş , bu sene bu yayın evini kullanmayı düşünüyorum inceleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum...

FİNAL OKUL ÖNCESİ BEŞTAŞ EĞİTİM SETİ (5-6 YAŞ)

yeni çıkmış inceleyen var mı?

neşeli yüzleri düşünüyoruz..

GendaŞ sira bende ve mistik İle fistik setİ

biz bu sene vanilya okulöncesi yayıncılığın setlerini kullandık. tek kelime ile harikaydı. özellikle BİLGİ ANAHTARIM SETİ ve planları çok iyiydi. bütün arkadaşlarıma öneriyorum. bu senede aynı yayınevinin setini kullanacağız.

vanilya okulöncesi

biz bu sene vanilya okulöncesi yayıncılığın setlerini kullandık. tek kelime ile harikaydı. özellikle BİLGİ ANAHTARIM SETİ ve planları çok iyiydi. bütün arkadaşlarıma öneriyorum. bu senede aynı yayınevinin setini kullanacağız.

vanilya oulöncesi yayıncılığın bilgi anahtarım setinin yıllık, aylık ve günlük planları çok güzel.
biz bu senede onu kullanacağız...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri