Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Allah hepimize hayrını göstersin arkadaşlar.
ben de 63,580le malatya merkeze 4. tercihime atandım.
çok mutluyum .eşimin şark görevi de aradan çıkacak inşallah.
2 çocuğum var,ailemden ayrı kalmadan görevi yapcam inşallah.
Allah hayırlı,uğurlu etsin:))))))))aminnnnnnnnn

Nurgül hocam çok sevindim adınıza :D hayırlı olsun!

arkadaşlar babam kitapçı benim, okulöncesi yayın satıyo. Dün bi arkadaş gelmiş "atandım, kitap almak istiyorum" diye. babam puanını söyledi, çok şaşırdım!

44 puanla halfetiye atanmış, yani 46 denen baraj sanırım daha da düşmüş, bilginize!!!

ben muğla köyceğiz'e atandım:36_7_8:

arkadaşlar bende malatya merkeze atandım:))) eşim le malatyaya 3 yıl önce gelmiştik çok sevinçliyim herkese hayırlı olsun... ama ençok beni tedirgin yapan 4 bli olup olmayacagımız.herkes birşeyler söylüyor anlamış değilim hiç açıklama yok

arkadaşlar giresun bulancak atatürk ilköğretim okuluna atanan varsa hemen gelsin lütfeeeennnnnn....

tebrik ederim arkadaşlar.fethiyemiz güzeldir. ben de fethiye cumhuriyet ilköğretim okulundayım.hayırlı olsun...

vezirköprüde ev kiraları nasıl acaba?

hocam tutmak istediğiniz eve bağlı sobalı evler 200 lira kaloriferli evler biraz daha yüksek 400 civarı ama siz gelin size ev buluruz:)tek sıkıntınız o olsun yani:)

dıyarbakıra atanan var mı ne olur cevap versın

mertpınar tercıhınmıydı

diyarbakıra kaç puanla atandınız?

hakkari şemdinliye kaçla atandınız hocam

arkadaşlar ben 51.108 puanla sarıbük i.ö.o atandım sizler kaç puanla atandınız acaba ?

arkadaşlar gebze ve kocaeliye atanan arkadaşlar var mı ? hangi okullara atandıklarını yazarlarsa en azından ücretli öğretmenlik için bi umudumuz olmalı mı olmamalı mı onu anlarız ? cevaplarsanız sevinirim

50 puanla diyarbakiir lice

aydın kuşadası Mücella Emgin Anaokuluna atanan şanslı iki öğretmen arkadaşımı arıyorum.tanıyan bilen var mı?onları sabırsızlıkla bekliyoruz:))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri