Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
şukretme ozman arkadsım otur sızlan belkı faydası olur..hadı kolay gelsın...sızı alllah alacak fen bılgısı resım muzık gıbı atama olmayan bolume koyacak ama allahın ısıne karısılmaz...

Allah'ı kitabı karıştırma bencede zararlı çıkarsın sonra...İşine geldi ya durum akısini savunmak neyineki bak burda öyle insanlar varki ewet biz bu hakkı kullandık ama bir haksızlık olduğuda ortada diyebilen.Oturda onlardan biraz vicdan dersi al....Konuşmalarınada dikkat et haddini bil...!

insan oglu boyledır oldumu hep fazlasını ıster..atanmıs bıde neye sukredeyım dıyo..wallahı allah cok sabırlı...

Arkadaşım sen ne hadsiz bişeysinki ALLAH'ın sabrınada hüküm verebi,lir oldun böyle...

zulüm11 senın basvuru kagıdında 1.öncelikli mi yazıyo usta öğretıcımı

şukretme ozman arkadsım otur sızlan belkı faydası olur..hadı kolay gelsın...sızı alllah alacak fen bılgısı resım muzık gıbı atama olmayan bolume koyacak ama allahın ısıne karısılmaz...

ayrıca dipnot:Ben zaten ilk atamada 73,9 aldım ve memleketime yerleştim şükretmeyi bilirim ama sadece kendi adıma...Ben burda haksızlığa uğramış arkadaşlarım adına konuşuyorum ama yok sizin gibi tuzum kuru diyenlerden olmak lazım galiba...

arkadasım kusura bakma ama sen cok sınırlısın ve mantıklı dusunemıyosun..allahın buyuk dıyoruzda allah cok sabırlı nıye dıyemıyoruz...bence adaletsızlık falan yok..hersey yerlı yerınde allah bılır ısını hadı canım sanada basarılar...ben haddımı bılmeye gıdıyorum...dedıgını yapıyorum bak kıymetını bıl...öptum senı:)))

arkadasım kusura bakma ama sen cok sınırlısın ve mantıklı dusunemıyosun..allahın buyuk dıyoruzda allah cok sabırlı nıye dıyemıyoruz...bence adaletsızlık falan yok..hersey yerlı yerınde allah bılır ısını hadı canım sanada basarılar...ben haddımı bılmeye gıdıyorum...dedıgını yapıyorum bak kıymetını bıl...öptum senı:)))

aferin sana....

sınop ve eskısehırde gorev yapan yapacak olan ögretmen arkadaslarımı cok kıskanıyorum ıkısıde harıka sehırler...cok sanslısınız cok:)))

Gerçektende öyle atakum çok hoş bir yerdir.Orda evimiz var daha bu yaz gittim çok gezemedim ama genel olarak oralar güzel yerler merkeze çok çok yakın atanan arkadaş çok şanslı eğer oraya atanmış olabilseydim ev tutma derdide yaşamazdım ben urfa / viranşehire atandım annem samsunlu, babam sinoplu samsun yada sinopta bir yer olmasını çok isterdim ama kısmet değilmiş naapalım kaderimize razı geliceez artık inş. atandığım yerden memnun kalırım oralr hakkında bir bilgim yok herkes için hayırlısı olsun ve umarım kısa bir müddet içerisinde kadroya geçiriliriz artık ne kadar sürede geçilir bilmiyorum ama bir gün olmasını umut ediyorum.... :)) Bakalım o günlerde gelecekmi....

Gerçektende öyle atakum çok hoş bir yerdir.Orda evimiz var daha bu yaz gittim çok gezemedim ama genel olarak oralar güzel yerler merkeze çok çok yakın atanan arkadaş çok şanslı eğer oraya atanmış olabilseydim ev tutma derdide yaşamazdım ben urfa / viranşehire atandım annem samsunlu, babam sinoplu samsun yada sinopta bir yer olmasını çok isterdim ama kısmet değilmiş naapalım kaderimize razı geliceez artık inş. atandığım yerden memnun kalırım oralr hakkında bir bilgim yok herkes için hayırlısı olsun ve umarım kısa bir müddet içerisinde kadroya geçiriliriz artık ne kadar sürede geçilir bilmiyorum ama bir gün olmasını umut ediyorum.... :)) Bakalım o günlerde gelecekmi....

puanınız kaç hocam??

ben 59,915 ile adana -yumurtalık atandım

50.553 le Elazığ Karakoçana atandım

51.974 yaklaşık 52 diyelim

evet hocam samsundayım geçen yılda zaten vezirköprüde öğretmenlik yaptım:) çok mutluyum ya 2. tercihimdi görüşelim hocam..
gülşen hocam tamam görüşelim.msn den görüşürsek daha iyi olur.

hocam hayırlı olsun benimde bu konuda hiç bilgim yok ayrıca hocam neden il milli eğitim sizin ilçe değil mi ilçe milli eğitim bence yine de tam olarak bilmiyorum 4/b liolmamız gerekiyor çünkü normal sözleşmeli öğretmen ataması diye biliyorum bu konuda bilginiz olursa paylaşırsanız sevinirim hepimize hayırlı olsun

havza/ aslançayırı ilköğretime atandım

Arkadaşlar sürmene'ye atanan var mı? Ne yapacaksınız? Hangi okul?

meraba ebru hanım bu 44 le giden kız sizin ordan mı tam nere atandığını sölememiş mi eğer dalga geçiyorsa dalga geçilcek zaman değil tam olarak öğrenip bizede bilgi verirseniz sevinirim iyi günler

orduya ataan yok mu

bileçike atanan var mı?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri