Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
puanın kaçtı

arkadaşlar hatayda nerelere atandınız belki yardımcı olabilirim

arkadaşım bende şanlıurfa imkb yatılı i.ö.o atandım sence yatılı okul güzel mi

ne zaman başlıyoruz

puanın kaçtı

hocam ben iskenderun'un mithat paşa ilköğretim okulunda göreve başlayacağım :)) ne gibi bi yardım hocam bahsettiğiniz? şahsen benim ilk göreve başlamam olacak ve kendimi hiç bir şey bilmiyormuş gibi hissediyorum. ne yapılır başlangıçta, velilerden neler istemeliyim hiç bir fikrim yok.

ben ilk atamada samsunun kavak ilçesine atandım aslende samsunluyum bi sıkıntısı olanları yardımı borç bilirim.))

merhaba arkadaşlar. kazanan veya kazanamayan herkese hayırlısı olsun.
her işte bir hayır vardır. ben 51 le diyarbakır lice'ye atandım. oraya atanan varsa haberleşelim lütfen. malum durumlar nedeniyle birlikte olmak gerek.

ben antakyada oturuyorum burada ev konusunda felan yardım edebilirim
siz bir işe başlayın zaten gerisi kendiliginden gelir hayırlı olsun sizede inş hakkınızda hayırlısı olur hocam :))

70le millet hakkariye gitti geçen..şimdi 49la batıya..adaletiniz batsın

kımsenın dedıgın gıbı hep batıya gıtmıyor kardesım bende 48,477 ile bitlis mutki çığır köyüne atandım merak etmeyın lıstede doguda var heryerı batı vermedıler

payas asım gündüz i.ö.o'na atandım.osmaniye /kadirliliyim.hataylı olup kadirliye atanan varsa becayiş istiyorum
:congratulationscut4

yaa arkadaşlar hala ininamıyorum 71.220 21 i bile yazdım bilmiyorum neler dönüyooo
tercıhım dısındakı yerlerde gorev alamak ıstıyorum dedıysen atamıs olması lazım ama sen ıyıce bak kagıdına yoksa ıstemıyorum dıye yazmıs olmayasın...

arkadaslar goreve baslamak ıcın on bes gun sure verılcek dımı kımılerı pazartesı baslanak dıyor ben sımdı yola cıksam 16 saat sonra ordayım ımkansız yetısemem

örtmen arkadaşım yanlışmı hatırlıyorum sizin bütten dersiniz varmıydı

aranızda dörtyol payas lı olan yok mu arkadaşlar

bi arkadaşım edirne keşan a 48 ile diğeri 51ile izmit merkeze

bende hatay merkezde çalısıorum ilk atamada atandım öğretmen evinde kalıyorum ev arıyorum kendime ama henüz bulamadım bende

ya arkadaslar 15 gun sure varmı ne zaman gıdıyoruz gorev basına :) bıde 4/c dıyolar dogrumu 4/b olmıycakmıs sözleşmeler

burcu hocam hangi okul

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri