Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
merhaba ben elazığ karakoçan'a yeni atananlardanım başka yeni atanan var mı..?

şehoğlu ilköğretim okulu emek mahallesinde

iii okul hayırlı olsun

sağolun size özelden mesaj attım . siz nerede çalısıyorsunuz?

ya bende ki şansa bakın 89.120 puanla bi yere yerleşemedim yeniden hazırlanıyorum:(

63.404 balkesir gönen köyü ilk tercihim

ya arkadaslar 15 gun sure varmı ne zaman gıdıyoruz gorev basına :) bıde 4/c dıyolar dogrumu 4/b olmıycakmıs sözleşmeler

15 gün müddettiniz var.ona göre hazırlığınızı yapıp gidebilirsiniz.benim bildiğim 4/B lidirler.

cok sagolun tesekkurler 15 gune kadar ancak zaten gıdılır hazırlanıpta ankaradan bıtlıs uzak malum :)

55.402 ile çanakkale yenice

cok sagolun tesekkurler 15 gune kadar ancak zaten gıdılır hazırlanıpta ankaradan bıtlıs uzak malum :)

yok hocam toplamda 3 günlük işiniz var.ben daha çok uzak yerlerde yaptım.sizinki yakınmış.hayırlı olsun

joiee bende sinop durağana atandım hangi okul sizinki...

bu arada nasıl düşük bi cümle yazmışım ya:) özür dilerim hangi okula atandınız...

vezırköprüye atandım zaten vezırköprüde çalışıyodum şaka gibi süper oldu:)))

ben 62 yle esenyurt osmangazi ilköğretim okuluna atandım..şirinler anaokulunu da yazmıstım..

samsun alaçam :)

dörtyollu arkadaşım ben mesajını okuyamadım ya:(

Fethiyeye atandım

samsun atakuma atandım.

ben ilk atamada samsunun kavak ilçesine atandım aslende samsunluyum bi sıkıntısı olanları yardımı borç bilirim.))

arkadaşım bafrada ev kiraları tahminen ne kadar bir fikrin varmı? şirinköy hakkında bir bilgin varmı? teşekkürler...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri