Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
gün gelecek onlar doğudan kadroya geçecek siz sözleşmede uzun süre kalacaksınız.
haksızlıklara verdiğiniz tepkileri gelip burda okuyacam
öbür safa geçince,haksız durumdayken bakalım gerçek fikirlerinize
şimdi örtüyle gizlenmiş olan gerçek düşüncelerinize

evet gün gelecek onlar daha önce kadroya geçecekler sedece bu yüzden merkeze atanabilecekken evimden 1 saatlik uzaklıkta doğu görevi olan ilçeyi yazdım bulumduğum yerde kadroya geçeblirsem doğu görevi yapabileyim diye yoksa evimin dibinde okul vardı zaten onada atanırdım mebdeki görevliler benim puanım en yüksek puan olduğunu söylediler

gün gelecek onlar doğudan kadroya geçecek siz sözleşmede uzun süre kalacaksınız.
mehmet senın derdın ne ya,gercekten anlamadım.eğer gecen atamada doğuya atananlara destek olmak ıstıyorsan ve meb tepkın varsa gıt onların sayfasında paylas bence.buraya gelıpte atanan ınsanların canını sıkma.nasıl bızde diğer ınsanları dusunmemızı beklıyorsan ,sende bıraz bızım acımızdan dusun.ve ınsanlara saygı goster.belkı ozaman sende gorursun.

herkes isyanlarda mutlaka herkesin hakkı var bu durumda isyan ediyorlar. ama sorun atanan arkadaşlar değil madem bu alım olacaktı bunu ilk atamada belirtselerdi ona göre herkes puanına göre giderdi zaten. kimse batıya gideyim diye tercih yapmamazlık etmedi baraj altında kaldıkları için olmadı. ne olursa olsun herkes atanmanın sevinci içinde eğer ilk atamada giden arkadaşların gidemeyecekleri yerler çıktıysa ki mutlaka vardır, yapılan tercih herkesin kendi tercihi 21 de dahil. onlarda atandıklarında sevindiler ve şimdi atanan arkadaşlarda haklı olarak sevinmekteler. kimse sevindikleri için kızamaz ya da suçlayamaz. sorun atanan arkadaşlarda değil bunu bu şekilde planlayan meb de. her zamanki gibi ilk atama doğuyu doldurmaktır, tek fark bu alımın bir kaç yıl önce sınıf öğretmenliğinde olduğu gibi arada bir atama olması oldu. o zamanda arkadaşım 72 puanla doğuya atandı ama gidemedi, bir hafta sonra 65 puanla en yakın merkez köye onun sınıf arkadaşı atandı. arkadaşım hala açıkta ve diğeri de çalışıyor. kızmayalım lütfen artık. öfkeleri atanan arkadaşlara püskürtmeyelim.

Hocam sen kimin avukatlıgını yapıyorsun onların agızları yokmu? Senimi seçtiler vekil olarak derdin ne senin? Sanırım tanıdığın biri yerleşemedi sende bunu hazmedemiyorsun karbonat iç iyi gelir...

kimsenin isyan etmeye hakkı yok. ben dünkü atamada 71 ile atanamadım ne yapacağımı bilmiyorum. tabiki işin peşini bırakmayacağım. atananlara hayırlı olsun

hakkari şemdinli ye atanan var mı

kimsenin isyan etmeye hakkı yok. ben dünkü atamada 71 ile atanamadım ne yapacağımı bilmiyorum. tabiki işin peşini bırakmayacağım. atananlara hayırlı olsun

hocam sizin atmada kesin sorun var bilgisayar hatası yada memur hatası falan olabilir pazatesi mümkünse Ankara ya gidin ve düzeltirin tecihlerinize kaç puanla yerleşmişiler öğrenmeye çalışın tercih ettiğiniz okullardan birine görev vermezlerse size istemediğiniz bir okul vermelerine izin vermeyin en kısa zamanda göreve başlayacağınızı düşünüyorum sadece biraz geç başlamış olursunuz maddi manevi madurum derseniz mahkemede hakkınızı ararsınız ayrıca arıyında çünkü madursunuz ve haklısınız

arkadaşlar evliyim 2çocuğum var kendi memleketime 64.824 ile yerleştim çok mutluyum inşallah herkes istediği yere yerleşmiştir hayırlı olsun

ben de öyle düşünüyorum. benim yazdığım yerlere 55-60 arası atanmışlar. pazartesi gideceğim inşallah düzelir

belsın hıkmet kozan 67.4

sizden kat kat çok ders çalışanlar ailelerini çocuklarını koyup gittiler.
siz utanmadan bağıra bağıra seviniyorsunuz.
içinizden sevinin bari

Şekil A : Provakatördür ortalığı karıştırmak ister.Kaale almayın kendi çapında eğlensin..

talas nesrin boysan anaokulu 64,456 puanla atandım.

Aydın'a atanan var mı arkadaşlar? ve kac puanla? tercihlerimin yarısı oraydı ama olmadı:(

SAKARYA/SERDİVAN/Aralık Neyyir Hanım İlköğretim Okulu
55.998 21 le geldi
başka varmı bu taraflara yakın olan
hepimize hayırlı olsun

SAKARYA/SERDİVAN/Aralık Neyyir Hanım İlköğretim Okulu
55.998

izmir çiğli 65.89

sadece türkçe ve coğrafya yapsan eğitimi sallasan 50 alırsın zaten.siz de emek verdik diyorsanız;önceki atamalar ne yapsın allah aşkına
yan forumu okuyun bir de arkadaşlar,onlar ne düşünüyor
ya arkadaşım Allah aşkına insanların heveslerini kursağında bırakma ben atanamadım.Evet bizden öncekilere çoooookkk büyük haksızlık yapıldı herkes bunun farkında . Ama bu bizim suçumuz mu biz mi dedik milli eğitime yüksek puanları doğuya düşükleri batıya atayın diye ... Bizim elimizde mi bu olay git milli eğitim bakanıyla tartış bunu bizle değil . Ne kadar hazımsızsın .. Kaldı ki doğuya giden arkadaşlar bizimle aynı durumda olsaydı ''aa olmaz yüksek puan alanlar doğuya gitti ben tercih yapmam'' mı diyecekti onlar da bizim yaptığımızı yapacaktı.Şansını deneyecekti.Ücretli öğretmenlikte sürünmektense aynı emeği harcayıp hak ettiği maaşı almayı istemek suçmu yani ..Evet kabul ediyoruz ilk atamadaki arkadaşlar haksızlığa uğradı ama bu haksızlığı biz değil meb yaptı onu düşünerek yorum yap bundan sonra

Mehmet bey gör bu atamalarda 71 ile atanamayan arkadaş bile herkese hayırlı olsun derken sen nedense kafayı takmış durumdasın. En çokta bu arkadaşa üzüldüm . Umarım ilk istediğin yere atanırsın .

yazılı abdullah-esma kocabıyık ilköğretim okulu

64 istanbul çekmeköy atandım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri