Hangi ile atandınız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan derya emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
arkadaşlar muş sarıdavutu bilen varmı içinizde? nasıl bir yerr...

MuŞlu arkadaŞlar yardimci olun lÜtfen yelalan kÖyÜnÜ bİlİyormusunuz????????

http://www.atamatercihi.net/okullar

EK teki siteden bakabilirsin.Merkeze bağlı.

İLETİŞİM: 0544 690 93 40
706303@meb.k12.tr

Kurum kodu
706303​
Kurum Türü
İlköğretim Okulu​
Hizmete giriş yılı
1952​
Müdürü
Ö. Faruk KARPUZ​
Internet bağlantı Durumu
Yok
Öğretim şekli
Normal Egitim​
Lojman durumu
Var​
Yerleşim Yeri
Köy
Yerleşim yeri nüfusu
650​
Yerleşim yerindeki hane sayısı
80​

selam bende asarcık dağcılar köyüne atandım

Çok teŞekkÜr ederİm (ank03ank) kÜÇÜk bİr kÖymÜŞŞ

51.70 ile Samsun-Ayvacık-Orta Mahalle İ.Ö.Okulu herkese hayırlı olsun.. tüm tecihlerim Batmandı ama burası hayırlıymış demekki

Samsun Ayvacı'ğa giden başka varmı????????

Çok Şükür Allah'a 55.819 puanla Muğla / Fethiye çıktı arkadaşlar. Günlerdir forum takip ediyorum. İlk defa yazıyorum. İnşallah herkes için hayırlısı olmuştur.

Erbaa atandım çok mutluyum var mı başka atanan

Ben bu işi anlamadım.. Kimi yüksek puanla doğunun ucra yerlerine kimi de düşük puanla batıda iç anadoluda iyi yerlere atanmış.. Kimi ise atanamadığını söylüyor.. Neye göre bu olay.. Yaptığınız tercihlere göre mi değişiyor.. yüksek alıp doğuya atanan arkadaşlar ilk tercihlerini doğu mu yapmışlardı ?

Ayrıca atanan herkesi tebrik edrim.. Umarım atandığımız okullarda da rahat ederiiz, bi sıkıntımız olmaz inş..

62.487 ile samsun havza belalan yibo ya atandım hayırlı olur inş

55.334 'le hatay/dörtyol/payas asım gündüz i.ö.o'na atandım.herkese hayırlı olsun:36_7_8:

Çok Şükür Allah'a 55.819 puanla Muğla / Fethiye çıktı arkadaşlar. Günlerdir forum takip ediyorum. İlk defa yazıyorum. İnşallah herkes için hayırlısı olmuştur.

arkadaşım hengi okul siz fethilelimisniz tanıyormusunun fethiyeyi ben fethiyeliyim

41 olmqdı ama bu sene hepimizi alcaklarmış zaten

arkadaşlarım şu puanları aldılar,68 3.tercih istanbul reşitpaşa,61 hatay,55 urfa,51 urfa

kİm dedİ.?kadrolu olursa yÜksek puanli sÖzleŞmelİler gİder.yenİ sÖzleŞmelİ alinir İnŞ

arkadaşım sözleşmeli alınır güya eylül atamasından sonra aalmıycak bak yine aldı ve alacaktırda benbuna inanıyorum bende 63 ile büt mağdurlarındanım hayırlısı arkadaşlar..

tüm öğretmenler olarak sıkıntımız aynı.ataması yapılan geride kalanları unutuyor.
herkes benim istediğim yer olsun da gerisini boşver diyor.
ilk atamada yüksek puanla doguya gidenlere yapılan haksızlığın herkes farkında.
*nasıl onlar 3 gün beklenmeden gönderildi şimdi büte kalanlar 3 gün beklenmedi.
*sözde herkes müslüman ama kimse de bu benim hakkım değil demez.
ee her koyun kendi bacağındna asılır,kimsenin üzülmüş öncekilere ayaklarına yatmasına gerek yok
*ilahi adalet herkese tecelli edecektir

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri