HANGİ HOCAYI DAHA ÇOK SEVİYORSUNUZ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan böcük58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
fazla gözünde büyütme bayram hocayı derslerini dinledikten sonra sınavlarına çalışmadan da girebilirsin bizim en kolay geçtiğimiz derslerden biriydi bayram hocanın dersi. çocuk edebiyatı alıyorduk ondan çok fazla ödev veriyordu ama sınavlarında zorlanmadık hiç...

bayram hoca çak fazla ödev veriyor.onun verdiği ödevlerden derslerimize vizelere çalışamadık doğru düzgün.

her hafta makale incele.hikaye yaz vs vs...

elbette bunlarda gereklide öğrencininde bi sabrı var.

en iyi hoca bence suna hoca inkılapçıda ergun hocada iyi bir insan.

erdalı zaten kimse sevmiyor.zaten kimse onun o saçma sosyalist fikirlerine inanmıyor.
kendi kendine çırpınadursun.

]bayram hoca çak fazla ödev veriyor.onun verdiği ödevlerden derslerimize vizelere çalışamadık doğru düzgün.

her hafta makale incele.hikaye yaz vs vs...

elbette bunlarda gereklide öğrencininde bi sabrı var.

en iyi hoca bence suna hoca inkılapçıda ergun hocada iyi bir insan.

Hsynclkr hİÇbİrİnİ sevmİyorum bİr asuman hoca harİÇ bİr an Önce Çekİp gİtsem de kurtulsam Şu sİvasta ÖĞrencİlİk hayati yaŞamaktan daha baŞka dÜŞÜncem yok

selam arkadaşlar :)) ben de suna hoca hayranıyımdır.. bayram hocadan çok şey öğrendik hakkını yiyemem:))ama çok çektirdi bana:(( özay karadağ, şemsettin dursun :)) başka da hatırlamıyorum :))) hadi baaayyyyyyy

Bayram hoca.. Her ne kadar Çok fazla Ödev verİyosada ders anlatim tarzi mÜkemmel bİ hoca... Özay hoca karakterİ oturmuŞ Üstelİk alan bİlgİsİde İyİ... Hİkmet hoca, hoca havasini Üzerİnden atmiŞ siradan vatandaŞ gİbİ... Asuman hoca, henÜz ÖĞrencİlİĞİ Üzerİnden tam atamamiŞ tavirlari... Necatİ demİr, asmali kesmelİ konuŞmalari, ,tabİ yÜrÜyÜŞÜnÜde unutmayalim :) gerİsİnİ salla gİtsİnn.........

valla tekrar söylüyorum 4 senem çok güzel geçti hocalarımın anlattıklarını yavaş yavaş anlıyorum gerçekten bizim için çırpınmışlar ... bize saçmada gelse aslında faydalı .. özellikle erdal hoca için konuşuyorum O'nun deyimiyle o sivas okul öncesinin hem anası hemde babası o olmasa burda olamazdık hepimizin ona teşekkür borcu var... bide şunu unutmayın oğu bilim adamı zamanın da anlaşılamamış farklı fikirleri olduğundan ama sonra değerleri anlaşılmış.... tüm hocalarıma sevgiler, saygılar, sonsuz teşekkürler.........

en büyük hoca<<<< MUSTAFA YILDIRIM >>>>>ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSİN HOCAMA TAM BABA HOCA

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri