HANGİ HOCAYI DAHA ÇOK SEVİYORSUNUZ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan böcük58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
canım hocam özay hocam. tek geçerim...

sevgili cumhuriyetliler;

son sınıf öğrencisi olarak büt.de sayın hocam bırakmış beni,sağolsun..üç derse kaldım anlayacağınız,son sınıf olma stresiyle verdiğim sınav kağıdının neredeyse 100lük olduğunuda düşünmemden dolayı anlam veremiyorum bu duruma..yok mu beni teselli edecek ola?:ggggdw:
Allah yardımcım olsun,Kpss de var zaten..Böyle haksızlıklar katlanılcak gibi değil...!

9933FFüzülme arkadaşım bu erdal hocadan korkmaya gerek yok ben gerçi bütüne kalmadım ama inş kalmam geçersin inş ahseninde dediği gibi ömür boyu büte bırakmıyacak ya geçirir elbet

benim de bu dönem dersime girecek erdal hoca,,,:S:Sbakalım neler yapcazzz...?..

Erdal Hoca Oley Erdal Hoca Oleyyy Ne Denirki Allah Kolaylik Versin,
Ya Iyi Bi Haberim Var Uzatmazmiş Erdal Hoca Son Sinifsan Korkma Bide Bak Bunca Yil Desinize Girdi Tüm Sorularinin Aynina çaliş Diyorlar. Yok Yok Uzattirmaz Sen Korkma Accik çaliş.
Ah Ah Erdal Hoca Seni Hem Seviyoz Hem Sevmiyoz Ne Etcez Bunu!!!

bizim sınıfın da yarısından fazlası erdal hocadan büte kalmıtı son sene.herkes memleketine gitmişti de büt için geri gelmişti:) kpss ile uğraşırken bide o çıkmıştı başımıza.neyse olsun bunları ilerde gülerek hatırlayacaksınız.
kolaylıklar

ya bak benden ğeçen sene erdal dan kaldım hatta tezi de ondan aldım
hiç stres yapma geçersin sınavda biraz yaratıcı düşünerek yaz kafana takma geçersin ayrıca ipucu verim size sılayı halini hatırını sorun yani kızının sılaya ufak tefek bir kaç hediye alın

aaaaaaaaa erdal hocanın kızımı oldu.demek adı da sıla.vay beee baba oldu demek

hocalarımızın hepsını özlüyor ve bize verdikleri emekler için her zaman saygı duyuyorum Suna hocamı hiç unutamam ben onun ayrı bir yeri var bende canım hocama saygılar...

suna hoca yı çok seviyordum bide arzu taşdelen ama biz mezun olduğumuzda arzu hoca da denizliye gitmişti ikiside iyi arkadaştı zaten neyse arzu hocayı ve suna hocayı çok severdim:)

Ben En Çok Bayram Hocayi Sevİyorum :)

arkadaşlar ozay karadağ ve bayram baş.. ikisinide çok seviyorum...

Özay KARADAĞ tek geçerim

arkadaşlar özay karadağ kim? hangi derse giriyor?

özay karadağ şimdi askerde birler tanımayabilir.
özay hocamız okuma yazma eğitimi dersimize girmişti ve kişiliği ile beyefendiliği ile tek geçilecek bir insandır. eylülde askerliği bitince geliyor inş birlerde tanırlar ve görürler severler.

özay karadağ şimdi askerde birler tanımayabilir.
özay hocamız okuma yazma eğitimi dersimize girmişti ve kişiliği ile beyefendiliği ile tek geçilecek bir insandır. eylülde askerliği bitince geliyor inş birlerde tanırlar ve görürler severler.

böcük58 teşekkürler açıkladığın için..
seneye de bayram hoca gidiyor askere.:ggggdw:::36_7_8:
üzülsem mi sevinsem missaassrrre

boşuna sevinme yine dersimize girecek işte bu habere üzülebilirsin:D

erdal dermişiimmm:P şaka tabiki ben en çok suna ve arzu taşdeleni severdim...

tabii ki şemseddin hoca

şemseddin hocayı da bilmiyorum.
bayram hoca gitmedi askere yaaa:ggggdw:
benim korkulu rüyam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri