filiz klavuza baktım doğru bilgi vereyim diye 25 tercih yapıyosun 26. tercihte karşına iki secenek çıkıyo a)tecihlerim dışında bir ilde görev yapmak istemiyorum b)de istiyorum diye bunlardan birini işaretliyosun yeterlimi arkadaşım
hocam tşk ler vaktinizi çaldım ama 2 si bebek 3 çocukla araştıramıyorum yani listemde olmayan bir ilede gidebiliyorum yanliş anlamadıysam hakkınızı da helal edin
hocam 26 şıkkı istiyorum diye işaretlerseniz devlet sizi tercih ettiğiniz iller dışına atama yapıyor ama iyi düşünün okullarınn çoğunu araştırdım özellikle doğuda elektriği suyu yolu olmayan okullar var ben 26 işaretlemiyeceğim sınavdan sonra şansımı denemek istiyorum allah hepimize yardımcı olsun birde bişey soracağım bizden bu sene ne kadar kişi mezun olup tercih yapmaya hakkazandı bilginiz var mıhüsne hocam bir şey sormak istiyorum 26 .seçenek seçtigimiz illerimi kapsıyor yoksa seçmedigimiz illerede gönderilebiliyor muyuz
teşekkür ederim hocam bu yıl 25 il zorunlu oluyor sınavdan sonra iyi yerlerin açılma şansı çok yüksek inşallah hepimiz atanırızsağol canım arkadaşım allah herkesin gönlüne göre versin sizlerinde
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!