Haklı olduğumu herkes gördümü yetişti diplomalar hemde onaylattık bile:))))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nagehanp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
filiz klavuza baktım doğru bilgi vereyim diye 25 tercih yapıyosun 26. tercihte karşına iki secenek çıkıyo a)tecihlerim dışında bir ilde görev yapmak istemiyorum b)de istiyorum diye bunlardan birini işaretliyosun yeterlimi arkadaşım

hocam tşk ler vaktinizi çaldım ama 2 si bebek 3 çocukla araştıramıyorum yani listemde olmayan bir ilede gidebiliyorum yanliş anlamadıysam hakkınızı da helal edin

allah kolaylık versin hocam insallah dilediğiniz yer olur..

hüsne hocam bir şey sormak istiyorum 26 .seçenek seçtigimiz illerimi kapsıyor yoksa seçmedigimiz illerede gönderilebiliyor muyuz
hocam 26 şıkkı istiyorum diye işaretlerseniz devlet sizi tercih ettiğiniz iller dışına atama yapıyor ama iyi düşünün okullarınn çoğunu araştırdım özellikle doğuda elektriği suyu yolu olmayan okullar var ben 26 işaretlemiyeceğim sınavdan sonra şansımı denemek istiyorum allah hepimize yardımcı olsun birde bişey soracağım bizden bu sene ne kadar kişi mezun olup tercih yapmaya hakkazandı bilginiz var mı

sağol canım arkadaşım allah herkesin gönlüne göre versin sizlerinde

sağol canım arkadaşım allah herkesin gönlüne göre versin sizlerinde
teşekkür ederim hocam bu yıl 25 il zorunlu oluyor sınavdan sonra iyi yerlerin açılma şansı çok yüksek inşallah hepimiz atanırız

cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler hepimiz için hayırlı olur inşlh

Bence çok sevinme bu atama çok şanslı olduğunu göstermiyor doğunun köyüne gitmek şans degil giden arkadaşlarım geri dönüyor , ve anlatılanlar çok kötü asıl agustos ataması güzel yerler var oyüzden 26 yı şahsen işaretlemedim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri