hocam neyİ aldinz bİraz daha detayli anlatirmisiniz?ben aldım cuma kayseride baş vuumu yaptım icinizi rahattutun sorum cıkmıyor.mezun yeri böşya o mezun ola bilecek durumda demek
hocam bazı ildeki müdürlükler klavuzu tam okumamış oluyolar son gün bu belge gerekli derlerse sorun yaşarsınız bilginiz olsun klavuzda kesin ve net istiyo nevşehirdeki müdürlükte önce sadece diploma kpss sonuç belgen varsa yeter dediler sonra klavuzu okumuşlar evet kesinlikle o belge olmadan olmaz dediler herkes işini doğru dürüst yapma insanlar mağdur olmayacak
şahsen aöf ye faks çekiliyo 4.sınıfta iken girdiğim 2009 kpss sınavında aldığımpuan 4.sınıfta ara sınıfta olmadığına dair
teşekkürler husne hocam bisey daha sormak istiyorum ben geçen yıl bütü geçtiği takdirde mezun olabilecek durumda diye bi belge almıştım o olur mu acaba ?mezun olabilecek ibaresi önemlideğil hocam 2009 kpss ye mezun durumdadır diye girdik ama olamadık kaldık şimdi bize diyoki sen 2009 puanınla müracat ediyosun bize mezun olabilecek durumdayım demişin ama diploman 2010 tarihli 3.sınıfta girmediğini 4.sınıfta girdiğini sınıf tekrarı yaptığını bana bi belgeyle ispatla diyo yeterince açıkmı arkadaşlar bunu anlamayacak ne var acele edin alınki yetişsin bugün faks çekin geçikmeyin yada aöf ye baskı yapın mail le falan göndersinler kargoyla değilde kargoyla gelirse yetişmez ben perşembe faks çektim hala bekliyorum gelmedi
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!