Haklı olduğumu herkes gördümü yetişti diplomalar hemde onaylattık bile:))))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nagehanp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
ben aldım cuma kayseride baş vuumu yaptım icinizi rahattutun sorum cıkmıyor.mezun yeri böşya o mezun ola bilecek durumda demek

bende bürodan çektim altınada not düştüm kargo ücretini ödeyeceğime dair hala gelmedi aöf yi aradım takip edin çarşambaya kadar elinizde olur dedi başka arkadaşım aramış pazar günü elinize ulaşır demişler çok sıkıldım inanın ya yetişmezse ben perşembe çektim hala gelmedi

ben aldım cuma kayseride baş vuumu yaptım icinizi rahattutun sorum cıkmıyor.mezun yeri böşya o mezun ola bilecek durumda demek
hocam neyİ aldinz bİraz daha detayli anlatirmisiniz?

Sİzİn bahsettİgİnİz gİbİ bİr kagit almadİm gecemyİl gİrdİgİm kpss kagidini aldim onunla baŞvuru yaptim sorun cikmadi sİz sorunmu yaŞadiniz korkmayin hocan allahin İznİyle olacak

hocam bazı ildeki müdürlükler klavuzu tam okumamış oluyolar son gün bu belge gerekli derlerse sorun yaşarsınız bilginiz olsun klavuzda kesin ve net istiyo nevşehirdeki müdürlükte önce sadece diploma kpss sonuç belgen varsa yeter dediler sonra klavuzu okumuşlar evet kesinlikle o belge olmadan olmaz dediler herkes işini doğru dürüst yapma insanlar mağdur olmayacak

hocam bazı ildeki müdürlükler klavuzu tam okumamış oluyolar son gün bu belge gerekli derlerse sorun yaşarsınız bilginiz olsun klavuzda kesin ve net istiyo nevşehirdeki müdürlükte önce sadece diploma kpss sonuç belgen varsa yeter dediler sonra klavuzu okumuşlar evet kesinlikle o belge olmadan olmaz dediler herkes işini doğru dürüst yapma insanlar mağdur olmayacak

o belge ne dİye İstenİyor hocam.hafta sonuda yapa bİlİyormuyuz

bu diplamoları yetişen arkdaşların mezunların puanları ne durumdadır? 58 üstü var mı ki?

şahsen aöf ye faks çekiliyo 4.sınıfta iken girdiğim 2009 kpss sınavında aldığımpuan 4.sınıfta ara sınıfta olmadığına dair

şahsen aöf ye faks çekiliyo 4.sınıfta iken girdiğim 2009 kpss sınavında aldığımpuan 4.sınıfta ara sınıfta olmadığına dair

eskİ Şehİrden babam alip bana fakslasa olurmu hocam.allah razi olsun hocam bİzİ bİlgİlendİrdİgİnİz İÇİn.

hayırlı ugurlu olsun

allah sizdende razı olsun arkadaşım olur babanız alabilir bürolardan alınmıyo sakın beklemeden faks çekin arkadaşlar fakülteden alınıyor

müdürlükler bu belgeyi istemeseler bile sizalın elinizde bulunsun işinizi şansa bırakmayın klavuz kesinlikle istiyor allah herkesin yardımcısı olsun yine yılan hikayesine döndü türkiyede insanlar tesadüfen yaşıyorlarinanın

hüsne hocam bir şey sormak istiyorum 26 .seçenek seçtigimiz illerimi kapsıyor yoksa seçmedigimiz illerede gönderilebiliyor muyuz

Hocam faks numarasini yaza bİlİrmİsİnİz.bİde babam alacakya faks cekmeme gerek varmi

babanız alacaksa faks çekmeye gerek yok arkadaşım bide 26 seçenek seçmediğin illeri kapsıyor bu cevap diğer arkadaşıma

Ama ben kayserİdeyİm hocam o yuzden

hocam tşk ler vaktinizi çaldım ama 2 si bebek 3 çocukla araştıramıyorum yani listemde olmayan bir ilede gidebiliyorum yanliş anlamadıysam hakkınızı da helal edin

mezun olabilecek ibaresi önemlideğil hocam 2009 kpss ye mezun durumdadır diye girdik ama olamadık kaldık şimdi bize diyoki sen 2009 puanınla müracat ediyosun bize mezun olabilecek durumdayım demişin ama diploman 2010 tarihli 3.sınıfta girmediğini 4.sınıfta girdiğini sınıf tekrarı yaptığını bana bi belgeyle ispatla diyo yeterince açıkmı arkadaşlar bunu anlamayacak ne var acele edin alınki yetişsin bugün faks çekin geçikmeyin yada aöf ye baskı yapın mail le falan göndersinler kargoyla değilde kargoyla gelirse yetişmez ben perşembe faks çektim hala bekliyorum gelmedi
teşekkürler husne hocam bisey daha sormak istiyorum ben geçen yıl bütü geçtiği takdirde mezun olabilecek durumda diye bi belge almıştım o olur mu acaba ?

arkadaşım baban işallah bi sorun yaşamaz alabilir diye düşünüyorum tc nosuyla verirler zaten ama sen genede fax çek bence pazartesi fax nosunu bilmiyorum ben bürodan çektirdim sende pazartesi büroyu ara yada git ordan çektir yada noyu al sen kendin çek ama bu konuda baskı yapmak lazım kargoya kaldıysak işimiz zor bürolara fakslamaları lazım ama yapmıyolar baskı yapılırsa yaparlarmı bilmiyorum

bende düşündüm eğer belge ulaşmazsa diğer belgeleri kullanabilirmiyiz diye ama bunu istemelerinin nedeni şu zaten biz 2009 girdik ve mezun olabilecek durumdayız diye taahütte bulunduk ama olmadık şimdi elimizdeki diploma 2010 tarihli 2009 değil bize diyolarki 2009 daki sınavda aldığın puanı 4. sınıfta olduğunu ispat et ya 3. sınıftayken girdiysen diploman 2010 tarihli bunu ispatla diyor istemelerinin nedeni bu arkadaşım pazartesiyi bekleyeceğim belge ulaşmazsa ve kesin bilgi verilmezse fakülteye gidicem bi kere daha hayal kırıklığına uğrayamam

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri