burdayız ama kimseden ses yok![]()
burdayız ama kimseden ses yok[/QUOT
Eylül 1'de bilet aldım. 2 sinde başvurumu yaparım. Allah nasip ederse....
Canancım oraya gittiğimde seni ararım. Görüşürüz.
hocam oralara gidince bize de bilgi verirseniz sevinirim...
hocam oralara gidince bize de bilgi verirseniz sevinirim...
tabi ki hocam. Hakkımızda hayırlısı bakalım.
arkadasım bekarsan hemen gıt hıc dusunme mıllet bu hakka sahıp olmak ıcın neler verıyor bıran önce hayatını duzene sokarsınArkadaŞlar bende hakkarİ yÜksekova kurukÖye Çikti Çok kararsizim Çok olaylar var aİlem gİtmemİ İstemİyor ordakİ arkadaŞlar bİzİ bİlgİlendİrİrmİsİnİz
tamam canım şimdiden iyi yolculuklarhakkaride görüşürüz ben gittiğimde işlemler ve ortam hakkında haber veririm görüşürüz
1 eylülde başladığımızda eş durumundan seneye temmuzda tercih yapabiliyormuyuz arkadaşlar
ArkadaŞlar bende hakkarİ yÜksekova kurukÖye Çikti Çok kararsizim Çok olaylar var aİlem gİtmemİ İstemİyor ordakİ arkadaŞlar bİzİ bİlgİlendİrİrmİsİnİz
tabi ki hocam. Hakkımızda hayırlısı bakalım.
çok teşekür ederim hocam ben ancak bayramdan sonra gidebileceğim..eşim ve kızım ile beraber gideceğiz.
ArkadaŞlar bende hakkarİ yÜksekova kurukÖye Çikti Çok kararsizim Çok olaylar var aİlem gİtmemİ İstemİyor ordakİ arkadaŞlar bİzİ bİlgİlendİrİrmİsİnİz
canan hocam sözleşmelilerin artık tayini eylülün birinci haftası ikinci haftası derken nerden öğrendiniz netten se linkini yazabilirmisiniz benim için önemli çünkü eşimin son senesi gidemeyeceksem uzatıcaz
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!