Habere bakın ...eylul ayı ılk haftası sözleşmeli alım haberı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan she_kill
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
umarım hepımız atanırız keske herkes atansada dıger yıllara yıgılma olmasa ozaman her yıl herkes atanır....

she_kill hocam araştırmalarınızdan dolayı kutluyorum sizi... en azından bıraz da olsa önümüzü görebilmemize yardımcı oldunuz.... inş. atanmayan kimse kalmaz... çünkü çok ağır bir stresi var... beklemek insanı çok yıpratıyor.... önümüz açık arkadaşlar... ben inanıyorum.... :)

İnşallah herkes atanır.Geçen seneki gibi olmazsa çoğumuz açıkta kalacağız .OFFFF

bu çok güzel bi haber içim kıpır kıpır oldu heyecanlandım:)) allahım bizede nasip etsin hayırlıyla.... ama alım ne olur bizede sıra gelirmi bilmem :(( 57pn

she kıll senın puanın kactı canım??
bide gizemli nehir?

sormayın hocam :(((((( 46 53 beklerken :(((

yalnız haberde sınıf ögretmenı yazılmamıs ona sasırdım....onlardan cokmu alıcaklar acaba da söylemıyorlar...

bu arada memurlar nette bı yorumda eylulun ılk haftası refarandumdan önce yapıcaklar kı ögretmenler evet oyu versın dıye alımı butun branslar ıcın toplam 15000 sözleşmeli yapabılırler genel alımda 15000 sözleşmeli olabılır demısler

eger öyle olursa 15000 den 5000 bını bıze verırler dıye dusunuyorum umarım öyle olur

21:30 da nımetı ızlemeyı unutmayın samanyolu haberde

İnŞŞ o puan İŞİne yara canim bİlemeyİzkİ nasİp...

gelin ata binmiş ya nasip demiş.inşallah hepimiz atanırız arkadaşlar tek temennim bu

arkadaşlar ek atamalarda geçen sene meb tlf yağmuruna tutmuştuk ve ek atama karaı alınana kadar sürekli rahatsız etmiştik pazartesinden itibaren bizlerden alım çok yapılsın diye baskı yapalım arkadaşlar ne dersiniz açıkta hiç kimse kalmasın hepimiz atansın ağlamayana emzik yok varmısın pazartesiden itibaren baskıya atanamak hepimizin hakkı

arkadaşlar samanyolunda sırlar dünyası var 23.00 te bitecek diyo eminmisiniz samanyolunda olacağından

Samanyolu haber kanali ayriymiŞ galİba

samanyolu haberde s haber olarak geçiyor.

ArkadaŞlar baŞladi samanyolu tv deĞİl haber samanyolu haber

nimet çubukçu okulöncesi ingilizce rehberlik ve engelli öğretmen ihtiyacının çok olduğunu onların tamamını alma gücümüz var dedi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri