Habere bakın ...eylul ayı ılk haftası sözleşmeli alım haberı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan she_kill
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
evet ya ben de duydum ihtiyaç çok hatta o kadar mezun bıle yok dedi :) ve hepsını alacak güçteyiz...

arkadaşlar samanyolu haberde ben izliyorum şu an OKUL ÖNCESİNDEN BÜTÜN MEZUNLARI ALABİLECEK DURUMDAYIZ VE ALICAZDA diye bir cümle kullandı onun için puan kaça düşecek diye kafa yormayalım çünkü mezunlar ihtiyaçları kadar başvuru bile yokmuş çok rahatladım.....

evet butun mezunlarını alıcak kadar ıhtıcaımız olan bölumler dedı...dogru neden mı....32 ılde zorunluyken 15 kısı aldıgında dahaa dolduramadıgı okullar var...25 daha eklenınce 6000 kısı atama bekleyenı almak cok normal...

6000 kısı gıdebılır arkadaslar umut edıyorum...suan 6000 kısı var bekleyen

hepimiz atanırız inşallah

hepimiz atanacagız galiba arkadaşlar

32 ılde zorunlu oldugunda 15 kişi aldı ama hala o ıllerde dolmamıs okullar var...25 daha eklenınce 6000 cok az bıle hatta bana göre ....hepımız gıtmek ıstıyorum ınanın...atanamayan butun arkadaslarımız ıcın dua edıyorum

32 ılde zorunlu oldugunda 15 kişi aldı ama hala o ıllerde dolmamıs okullar var...25 daha eklenınce 6000 cok az bıle hatta bana göre ....hepımız gıtmek ıstıyorum ınanın...atanamayan butun arkadaslarımız ıcın dua edıyorum
şu mübarek ramazan gününde allahım yardım etsin hepimize hocam

aminnn...... ben umut ediyorum güzel şeyler olacak arkadaşlar:)

yalnız brans sırlamasını anlamamazlıga vurdu farkettınız mı

konuyu değiştirdi hocam... taban puanlarla karıştırdı ama bence soruyu geçiştirdi...

Arkadaşlar kaçırdım konuşmanın başını şimdi referanduma döndü konu. yazdıklarınızı okudum ve tahmin edemeyeceğiniz kadar umutlandım.... Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Bekleyen herkes ama herkes atansın:)

neyse bızım en azından kaç kısı oldugumuz tahmınen bellı zaten 6000 kısıyız

söz. alımın ne zaman yapılacağını söylemedi yaa... bir de onun ağzından duysaydık... ama büyük bir alım olacak bizden inş. :)

yaa bu memurlar nette nerelerınden dınledıler anlamıyorum...sadece okulöncesı pdr dıye yıne yazıyorlar halbukı orda sınıfcı okulöncesı pdr zıhın engellı yazdılar...sözlerı carpıtıyorlar

Hocam o siteyi sallayın ya milet bize düşman olmuş. Bi kaşık suda boğacaklar ellerinde olsak :)) İnşallah atanıcaz yaaa :))))

o kadar mezun yok dıye sadece okul ö ve pdr den bahsettı hocam

arkadaşlar meb gov.tr de klavuz yayınlanmış fakat hangi branştan kaç kişi alınacak sütunları boş anlamadım ben

sonra yayınlarlar kesın ozaman bende yazıcam sıteye sadece okulöncesınden bahsetmedı sınıfcıda söyledı dıye neyse arkadaslar tahmınlerınız neler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri