Güllerimiz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan naturel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@naturel
Öğretmenler günü için hazırlamıştım, çocuklar dışarıda şiirlerini okuduktan sonra tüm öğretmenlere verdiler. Sanıyorum bu forumda yabancı siteden eklenmişti, oradan gördüm.

Ekli dosyalar

• Görüntü0524.jpg
    Görüntü0524.jpg
    32.7 KB · Görüntüleme: 87
  • Görüntü0526.jpg
    Görüntü0526.jpg
    20.5 KB · Görüntüleme: 86
  • Görüntü0533.jpg
    Görüntü0533.jpg
    52.9 KB · Görüntüleme: 50
hocam gullerı nasıl yaptınız

hocam grafon kağını ince yaklaşık üç parmak kalınlığında, upuzun şerit halinde kesiyoruz önce. 90 derece kadar ikiye kıvırıyoruz, ama bir ucu kısa diğer ucu çok uzun gelecek şekilde. Sonra başlıyoruz o uzun ucu küçük ucun etrafına dolamaya. küçük ucu hiç bırakmamak lazım. koca bir gül elde edinceye kadar doluyoruz. en sona biraz parça bırakıp onu da köküne sıkıca doluyoruz.işte sonrasında pipet koydum ben, onun etrafını da yeşil grafon kağıdıyla sıkıca doladım, tabi pipeti gülün köküne kadar geçirdim. sonra daha sağlam olsun diye o yeşil grafonla sarılmış pipetin etrafından bir de yeşil renkli bant geçirdim, yaprakla falan da süsledim. hocam bunun görsel anlatımı var internette bulabilirseniz daha iyi olur.

Çok hoş olmuş gerçekten ellerinize sağlık ayrıca ayrıntılı anlatımınız için de teşekkürler :)

​teşekkürler :)

rica ederim dilara, zeynep (:

harikaa:)çok beğendim..ellerinize sağlık...

Ellerinize sağlık. Çok güzel olmuş. Çiçekçiler batacak sayenizde.

Anaokulu

teşekkürler...

Renklerin uyumu açısından 3. sıradaki çok güzel olmuş hocam, anaokulu öğrencilerinin böyle bir çalışmayı yapabiliyor olması da ilginç

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri