Grapondan gökkusağı-güneş-bulut

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan scent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
çok hoş olmuşşşşş bravo

gercekten kusursuz olmus günesin gokkusağiya içiiiçe gecmesi kusun durusu hepsi harika.minikleriiniz gercekten cok sabırlıymıs.yuvarlama tekniğini grapon kağidıyla mı yaptınızz yada değilse kullandıgımız kağıt nedir?teseekkürler paylasım için buarada

valla süper olmus.harika bayıldım

tek kelımeyle mukemmel asla demıyım ama yapılması zor bı faalıyet

bence de çok zor, ya kalabalık bir sınıf ya da çok sabırlı çocuklar... ellerine sağlık..

ben çocukların bu kadar mükemmel yapacağını düşünmüyorum

Öncelikle çocuklarının ellerine sağlık. .. Yanlız şu gerçeğide unutmamalıyız. Grafon kağıdı vb. boncuk yapmak çocukları inanılmaz yoruyor. Çocukların bir süre sonra sıkılıyorlar ve parmakları acıyor. Keşke butür çalışmalar daha küçük tutulsa. Çocuklarımız faaliyetleri eğlenerek yapsa..

gerçekten çok güzel titiz ve özenle çalışılmış tebrikler

minik eller büyük işlerr.
teşekkürler

arkadaşlar benim çocuklarım yuvarlama etkinliğini çok seviyorlar. ben ilk etkinliğimizde işi yarışmaya dönüştürmüştüm. hem oynadık hem yuvarladık. ondan sonra da bu etkinliği hep severek yaptılar. elbetteki 1 günde yapılan bir etkinlik değil bu. nihayetinde proje çalışması, 3 günde tamamladık. ayrıca öslemcim nickli arkadaşım kesinlikle öğrencilerim yaptı. ben sadece yönlendirdim. çocuklarında farklılıkları vardır unutmayalım.bazıları sıkılırken bazıları çok sevebilir. bu etkinlik sürecinin nasıl geçtiğine bağlı bence.

Hocam şahane olmuş sizin rehberliğinizde çocuklarınız çok güzel bir etkinlik çıkarmışlar.benim merak ettiğim bu faliyeti sınıf duvarına mı yapıştırdınız.yoksaa bir kağıt üzerine mii.sanırım duvara yapışması pek mümkün olmaz..halbuki çok güzel bir süs olurdu...

biz kalın karton üzerine yaptık. sonrada duvara yapıştırdık hocam. gerçektende bütün çocuklar bayılıyordu gördüklerinde

gercekten kusursuz olmus günesin gokkusağiya içiiiçe gecmesi kusun durusu hepsi harika.minikleriiniz gercekten cok sabırlıymıs.yuvarlama tekniğini grapon kağidıyla mı yaptınızz yada değilse kullandıgımız kağıt nedir?teseekkürler paylasım için buarada

graphon kağıdıyla yaptık hocam

çok güzel olmş harika olmş
ellerinize sağlk

MÜkemmel OlmuŞ Tek Kelİmeyle

gercekden cok hoş bı calısma olmuss ellrınıze saglık

tek kelimeyle harika olmuş ellerinize sağlık.

çok beğendim hocam mutlaka denemeliyim.Teşekkürler

çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

çok güzel olmuş...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri