Grafon kağıdı katlama Elma ağacımız

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan MouSTaPHa83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Elmalı/ANTALYA - Bandırma,Akçay/BALIKESİR
@MouSTaPHa83
.

Ekli dosyalar

• DSC09002 (Kopyala).JPG
    DSC09002 (Kopyala).JPG
    36.9 KB · Görüntüleme: 65
dilara ya yardımcı olayım dedim, arşivin tozlu raflarından bir konuyu da ben gün yüzüne çıkarıyorumm :) teşekkürler, güzel olmuş, aynısından ben de yaptırdımmm :)

dilara ya yardımcı olayım dedim, arşivin tozlu raflarından bir konuyu da ben gün yüzüne çıkarıyorumm :) teşekkürler, güzel olmuş, aynısından ben de yaptırdımmm :)

:) Hocam aranıza sonradan katıldığım için eklediğiniz çoğu etkinliği görmedim vakit buldukça bakmaya çalışıyorum e bakmışken de hemen yorum yazıyorum:)

Dilara teşekkür etmemiş yardımın için ben teşekkür edeyim madem. :D Teşekkür ederiz. :D

:) Hocam aranıza sonradan katıldığım için eklediğiniz çoğu etkinliği görmedim vakit buldukça bakmaya çalışıyorum e bakmışken de hemen yorum yazıyorum:)

Hocam ben sizden geç katıldım. Yani kayıt tarihi eski de eklediğim etkinlik yoktu. :D Ben bu sene 2. dönem başladım etkinlik eklemeye. :D

Yardımınız için teşekkür ederim hocam:)

Ya da 1. dönemin sonlarında. :D

Burda sohbet koyu,aranıza girmek istemezdim ama teşekkür edesim geldi tutamadım kendimi:))tşk hocam:)

Bölün hocam sorun değil. Rica ederim. :)

grafon kağıdından yapılan etkinlikler güzel oluyor

Evet ben de seviyorum. Yumuşak olduğundan her şekle giriyor. Ama çocuklar sıkılıyor. :(

rica ederimmmm dilara :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri