Görsel sanatlar dersi çalısmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ebruzen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.gulsenakay.tr.gg
@ebruzen
çocuklarla görsel sanatlar derslerınde yaptıgım çalısmalarım..kategorıyı yanlış secmış olabılırımm affedın benıı:)

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

daha fazlası için siteme beklerim.www.gulsenakay.tr.gg

Resmi büyütmek ve oy v Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayınermek için üstüne tıklayın

hepsi harika paylaşım için teşekkürler

teşekkür ederimmm:)

sıteye ılk kezz resım yolluyorummm,hatalarımı bagıslayınn..

est. paylaşımlarınızın devamını dilerim rica ederim sormak istedğniz birşey olursa yardımcı oluruz

Çok teşekkürler

rıca ederımm arkadaşşlarrr dedıgım gıbıı daha fazlası ıcın sıteme beklerım

Çok güzel çalışmalar teşekkürler..

begenmenıze sevındımmm...ilgilenen olursa yapılışlarını anlatabılırım

sitenizi gezdim.çook beğendim güzel fikirler edindim,bunun için size tesekkr ederim.
1_aleminyum folyonun kalınıyla bir calışma yapmışsınız.o çalışmayı daha öncelerden biliyordum fakat yapılışını biraz unuttum sanırım,biraz anlatır mısınız.ayrıca ne deniyordu aleminyum folyonun kalınına:)
2.sanırım cam vazolara birşeyler yapmışsınız renkli renkli sonra onlara mum koyup yakmışsınız sanırım.onları tam göremedim,nasıl yapıldı acaba...
gercekten cocuklar yaparken zevk alacakları ürün hepsi.cam boyama,ebru v.s.ebruyu ben de yaptırıyorum.
tesekkürlr..

siz ne mezunusunuz acaba.anladığım kadarıyla okul önc öğr mezunu değilsiniz.teknolojı tasarım öğr. mı mezunsunuz.yaptığınız işler genelde tt de yapılan ürünler gibi de.

sitenizi gezdim.çook beğendim güzel fikirler edindim,bunun için size tesekkr ederim.
1_aleminyum folyonun kalınıyla bir calışma yapmışsınız.o çalışmayı daha öncelerden biliyordum fakat yapılışını biraz unuttum sanırım,biraz anlatır mısınız.ayrıca ne deniyordu aleminyum folyonun kalınına:)
2.sanırım cam vazolara birşeyler yapmışsınız renkli renkli sonra onlara mum koyup yakmışsınız sanırım.onları tam göremedim,nasıl yapıldı acaba...
gercekten cocuklar yaparken zevk alacakları ürün hepsi.cam boyama,ebru v.s.ebruyu ben de yaptırıyorum.
tesekkürlr..
çalısmalarımı begenmenıze sevındımm..folyoyla yapılan çalısmanın ismi rölyef sanatı. buyuk kırtasıyelerde alımınyum folyo dıyerek alabılırsınız metre ısı satılıyor..kestıgım folyolara desenlerı altına 2-3 katlı havlu koyarak cızdım kı altı yumusak olsun desen folyoya gırsın..çizimin arkasına çocuklar kara kalem arkasıyla pastel boya yapar gıbı havlu ustunde karalıyor.. arka yuzunde olusan kabartılı kısma kalemın ucuyla noktalar koydular onların tabırıyle pıt pıtlar:) (en çok pıtpıtlamayı sevdıler...) kabartının cokmemesi için alçı dokup renklı fon kapadık,2-3 gun kurumaya bıraktık.ustunu murekkeplı sunger gezdırıp vernıkledık..

2) şamdanları cam vazolardan yapmadık..kola sıselerının altını ve ustunu kesdık,alt kısmı köpüğe otrutuk ust kızmı sıvrı kestık ,renklı elektrık bantları ve boncuk pul vs ılede süslemesını yapıp köpüğe mumları saplayıp yaktık...

son sorunuza gelıncee lıse cocuk gelısımcıyımm unıv el sanatlarıı..baska sorunuz varsa yardımcı olabılrıım ...

ben de bunlara benzer çalışmalar yaptırdım çocuklara hepsi çok büyük bir zevkle yaptılar. çok güzel seçim hocam, paylaşım için de teşekkürler...

teşekkürler paylaşım için,
hepsi de çok hoş:)

tesekkurllerrr....

çalısmalarımı begenmenıze sevındımm..folyoyla yapılan çalısmanın ismi rölyef sanatı. buyuk kırtasıyelerde alımınyum folyo dıyerek alabılırsınız metre ısı satılıyor..kestıgım folyolara desenlerı altına 2-3 katlı havlu koyarak cızdım kı altı yumusak olsun desen folyoya gırsın..çizimin arkasına çocuklar kara kalem arkasıyla pastel boya yapar gıbı havlu ustunde karalıyor.. arka yuzunde olusan kabartılı kısma kalemın ucuyla noktalar koydular onların tabırıyle pıt pıtlar:) (en çok pıtpıtlamayı sevdıler...) kabartının cokmemesi için alçı dokup renklı fon kapadık,2-3 gun kurumaya bıraktık.ustunu murekkeplı sunger gezdırıp vernıkledık..

2) şamdanları cam vazolardan yapmadık..kola sıselerının altını ve ustunu kesdık,alt kısmı köpüğe otrutuk ust kızmı sıvrı kestık ,renklı elektrık bantları ve boncuk pul vs ılede süslemesını yapıp köpüğe mumları saplayıp yaktık...

son sorunuza gelıncee lıse cocuk gelısımcıyımm unıv el sanatlarıı..baska sorunuz varsa yardımcı olabılrıım ...
çok teşekkürlr yardımlarınız için...okur da anaokulu açma hedefime ulaşırsam sizinle çalışmaktan zevk duyarım:)

çok teşekkürlr yardımlarınız için...okur da anaokulu açma hedefime ulaşırsam sizinle çalışmaktan zevk duyarım:)

inanın o zevkk bana ait olur..... belkıde ılerıde ortak açabılrıız:congratulationscut4

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri