gelinciklerden bir kaç etkinlikk...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tikurzena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
çok güzel ellerinize sağlık

yumurta kasalarının farklı bir kullanımı :thumbsup:teşekkürler.....

rica ederim arkadaşlarr..güzell fikirleriniz için ben teşekkür ederimm:D:D

:thumbsup:Evinizi ;Grafon kağıtlarını buruşturarak(küçük toplar yapmayın grafon kağıdını zemine yayın ve elinizle sağa sola toplayarak)(ama zeminde yapıştırıcı olarak tutkal kullanmanı tavsiye ederim),gazete ve dergilerden kesilen çeşitli resimlerle ve guaj boya ile,renkli peçetelerle,renkli tuz seramiği küçük yassı toplar yapılarak (kurutup),çeşitli kumaş parçaları ile(kırk yama gibi eşkenar üçgen kesebilirsiniz,sürfile makası ile(tırtıklı kesen makas)keserek)şimdilik aklıma bu kadar geldi.Ayrıca diğer faaliyetlerin çok güzel kaydettim.Mikroba bayıldım aynısını yapıcam
çok teşekkür ederim.Kolay gelsin.:36_3_3:

Ben diğer sayfaları okumamışım özür dilerim.

cancim' Alıntı:
:thumbsup:Evinizi ;Grafon kağıtlarını buruşturarak(küçük toplar yapmayın grafon kağıdını zemine yayın ve elinizle sağa sola toplayarak)(ama zeminde yapıştırıcı olarak tutkal kullanmanı tavsiye ederim),gazete ve dergilerden kesilen çeşitli resimlerle ve guaj boya ile,renkli peçetelerle,renkli tuz seramiği küçük yassı toplar yapılarak (kurutup),çeşitli kumaş parçaları ile(kırk yama gibi eşkenar üçgen kesebilirsiniz,sürfile makası ile(tırtıklı kesen makas)keserek)şimdilik aklıma bu kadar geldi.Ayrıca diğer faaliyetlerin çok güzel kaydettim.Mikroba bayıldım aynısını yapıcam
çok teşekkür ederim.Kolay gelsin.:36_3_3:

cancim' Alıntı:
Ben diğer sayfaları okumamışım özür dilerim.

özür olur mu hiçç..çok güzell fikirler bunlarr..eminimm diğer arkadaşların çokk işine yarayacaktırr...teşekkür ederimm...

nanelimon' Alıntı:
çok tatlı teşekkürler

rica ederimm..

tikurzena' Alıntı:
pınarımmm evimizi makarna ile kaplayıp soba boyası ile boyadık.çok güzell oldu parıll parıll..bu hafta da bahçe dizaynını yapacağızz inşallahh...
fotoğraf çekme şansım olsaydı keşke bitmiş halini de eklerdim buraya..çok güzell oldu...

güzell fikrin içinn bir kez daha teşekkür ederimm pınarımm:D:D:D

tikucum ne demek.ben teşekür ederim bizimle paylaştığın için.keşke fotoğraf çekme şansın olsaydı biz de görseydik. eminim süper olmuştur.

çok güzel olmuş canımcım gelinciklerinin yaptıkları:):):)teşekkür ettim:):):):)

ay mikrop harika olmuuş. paylaşım için teşekkürler

teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri