Gazİ Ünİversİtesİ Meslekİ EĞİtİm FakÜltesİ Okul Öncesİ ÖĞretmenlİĞİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gkcece
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
sonuç olarak mesleki eğitimle eğitim fakültesinin bir farkı yokmuş hatta liselerdede çalışma avantajını göz önünde bulundurursak biz daha şanslıyız arkadaşlar:))face te gazi 2009 girişliler grubu var katılın mef okul öncesi öğretmenliği bölümü var bi tek bn varım yaaa:(

betül msn adresini versene

biraz geç bi cvp oluyor ama ;mesleki eğitimden mezun olmakla eğitim fak. mezun olmak arasında bu bölümde HİÇ Bİ FARK YOK.bi ara bu bölümü eğitim fakülstesinde kapattılar hepsini mesleki eğitime aldılar.ama olmadı tekrar açtılar eğitim fakültesinde(2007 yılında)2 fakülteden mezun olmuş 2 kişi arasında hiç bi fark yoktur.eve garip geliyor ozman neden böle yapmışlar diyorsunuz;ama böle.rahat olun.

merhaba arkadaşlar.bayağı geç oldu ama idare edin...eski adıyla mef yeni adıyla sanat ve tasarım fakültesi okulöncesi öğretmenliği bölümünü okumak çok zevkli ve yorucu.alanında en iyi fakülte.eğer gerçekten mesleğinizin ehli olmak istiyorsanız bazı hocaların dersini sıkı takip etsin.onlar size çok şey katacaktır.özellikle de adalet kandır hocanın..son sınıf öğrencisiyim.kolay gelsin arkadaşlar..

merhaba arkadaşlar.bayağı geç oldu ama idare edin...eski adıyla mef yeni adıyla sanat ve tasarım fakültesi okulöncesi öğretmenliği bölümünü okumak çok zevkli ve yorucu.alanında en iyi fakülte.eğer gerçekten mesleğinizin ehli olmak istiyorsanız bazı hocaların dersini sıkı takip etsin.onlar size çok şey katacaktır.özellikle de adalet kandır hocanın..son sınıf öğrencisiyim.kolay gelsin arkadaşlar..

gerçekten adalet hocanın çok şey kattığına inanıor musun? çok tuhafıma gitti, o hoca tamamen ruh haline göre davranıor ve hem söylemek istediğini anlatamıor hem de bizden tam onun istediği gibi bir ürün ortaya çıkarmamızı istior.. bnm idolüm olabilecek bir hoca kesinlikle değil..

biraz geç bi cvp oluyor ama ;mesleki eğitimden mezun olmakla eğitim fak. mezun olmak arasında bu bölümde HİÇ Bİ FARK YOK.bi ara bu bölümü eğitim fakülstesinde kapattılar hepsini mesleki eğitime aldılar.ama olmadı tekrar açtılar eğitim fakültesinde(2007 yılında)2 fakülteden mezun olmuş 2 kişi arasında hiç bi fark yoktur.eve garip geliyor ozman neden böle yapmışlar diyorsunuz;ama böle.rahat olun.

mesleki eğitimin avantajları var: eğitim fakültesi dersleri teorik olarak işlior, mesleki eğitim uygulamaya yönelik, dolayısyla katkı olarak mesleki eğitim fakültesi daha ii.. ayrıca ne kadar doğru bilmiorum ama bir derece yüksek olarak memurluğa başlandığı söyleniordu bir ara.. bir de kpss'de bir kişiyle eşit puan aldıysan öncelikli atanıorsun.. ayrıca mesleki eğitim fakültesinin adını değiştirmesi ve okul öncesinin öyle bir fakültede olamayacağından dolayı mesleki eğitimdekiler seneye eğitim fakültesine geçecekler ve mesleki eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği ortadan kalkmış olacak..

gerçekten adalet hocanın çok şey kattığına inanıor musun? çok tuhafıma gitti, o hoca tamamen ruh haline göre davranıor ve hem söylemek istediğini anlatamıor hem de bizden tam onun istediği gibi bir ürün ortaya çıkarmamızı istior.. bnm idolüm olabilecek bir hoca kesinlikle değil..

katiliyorum sana adalet hoca kesinlikle iyi bir hoca deil.. bence okul öncesinden hiç anlamıyor. kendi istediğini ortaya koymaya zorluyor insanı. hem öğrenci ayırıryor hem anlatamıyor hemde vicdansız birisi.... 1.sınıfta dersime girdi bölümden nefret ettim resmen 4 yıl boyunca her aldığım ders çile gibydi... ne stajlarımda nede meslekteki yaşantıma tek bir katkısı olmadığını hergün dah çok görüyorum... küçümsenn birçok hoca örneğin asiye karadağın gösterdiklerini emin olun meslekte daha çok kullanıyoruz...

ben şu an 2. sınıftayım mesleki eğitim tarih oldu artık son okul önceciyim :S :)

merhaba arkadaşlar ben geçen sene mezun oldum sanırım hocalarım nasıl merak ediyorum kimlerden ders alıyorsunuz :))) lütfen cevap yazın olur mu

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri