slm mustafa.bi erkek olarak kafandaki soru işaretleri normaldir.sınıflar 60 ar kişiden 2 sınıf olur.ama 2. sınıftan sonra bazı derslerde 60 ıda ikiye bölerler,yani 30 ardan 4 sınıf olur.arkadaşlık ortamı fena değil okulda ama okudan fakülte olarak,binalar olarak pek bi üniversite ortamı yok.bahçesi falan yok sayılacak kadar bişe.daha önce odtü hacettepe gördüysen bayağı şaşırırsın,ama bunları avantaja çevirebilrisin.okul çoğu ünv lere göre merkezde,çoğu kişi çoğu kişiyi tanır.1. sınıfta pek bi zorlanacağın dersin olacağını sanmıyorum,belki anatomi azıcık ki sayısalcıysan ondada rahat olursun.bölüm kolay diye de yata yata da geçilmiyor.2. sınıfa gelince onu bende merak edediyorum.maaş konusuna gelince,normal bi öğretmen maaşı alırsın.bunuda az çok tahmin edersin.ama bu bölümde erkek olmanın bazı avantajları vardır.bağımsız anaokullarında GENELLİKLE erkek hocalar müdür,müdür yardımcısı olurlar.tabiki belli sınvlar ve şartlar sonrasında.bide müfettiş olma ihtimalin varki bu da ayrı bi konu.sen gel mustafa ben anlatacam sana herşeyi.)