Gazİ Ünİversİtesİ Meslekİ EĞİtİm FakÜltesİ Okul Öncesİ ÖĞretmenlİĞİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gkcece
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
slm mustafa.bi erkek olarak kafandaki soru işaretleri normaldir.sınıflar 60 ar kişiden 2 sınıf olur.ama 2. sınıftan sonra bazı derslerde 60 ıda ikiye bölerler,yani 30 ardan 4 sınıf olur.arkadaşlık ortamı fena değil okulda ama okudan fakülte olarak,binalar olarak pek bi üniversite ortamı yok.bahçesi falan yok sayılacak kadar bişe.daha önce odtü hacettepe gördüysen bayağı şaşırırsın,ama bunları avantaja çevirebilrisin.okul çoğu ünv lere göre merkezde,çoğu kişi çoğu kişiyi tanır.1. sınıfta pek bi zorlanacağın dersin olacağını sanmıyorum,belki anatomi azıcık ki sayısalcıysan ondada rahat olursun.bölüm kolay diye de yata yata da geçilmiyor.2. sınıfa gelince onu bende merak edediyorum.maaş konusuna gelince,normal bi öğretmen maaşı alırsın.bunuda az çok tahmin edersin.ama bu bölümde erkek olmanın bazı avantajları vardır.bağımsız anaokullarında GENELLİKLE erkek hocalar müdür,müdür yardımcısı olurlar.tabiki belli sınvlar ve şartlar sonrasında.bide müfettiş olma ihtimalin varki bu da ayrı bi konu.sen gel mustafa ben anlatacam sana herşeyi.)

anatomiyi levent bingölden almayın sakın:))) gerçi böyle bir ihtimal yok da:S şimdiden dua edin leven bingöl olmasın diye össye giriyormuş gibi kapıda dizerdi bizi fakat dersi mükemmel anlatan bir hocamız çok zorlasa da:P

ozan sen okul öncesi 2.snfta msın bu sene?

evet şule.sorularınızda elimden geldiğince yardımcı olurum.

evet şule.sorularınızda elimden geldiğince yardımcı olurum.

:)hadi ya.kusura bakma.B şubesindesin sanırım.

sorun deil...:) ewt b deyim

selam sadece siz mi var sınız byurda

Ben Çocuk gelİŞİmİ ve eĞİtİmİ alani son siniftayim bu yil Öss sinavimiz var gazİ yİÇok İstİyorum İnŞ. Kazanirim...en az puan kaÇ olmali...2 yilliĞa geÇİŞ aliyolar mi

merhana arkadaşlar..ben de oöö 3. sınıftayım. 1. sınıfın kıymetini bilin,başka bişey demiyorum :))

merhaba bende Gazi Üniversitesi mesleki eğitim fakültesini istiyorum şuanda 10. sınıftayım çocuk gelişimi ve eğitimi kız meslek lisesindeyim buraya girmek için öss puanı mı yoksa diploma notumu gerekli?Bana yardımcı olursanız sevinirim :)

iki yıllıklara diploma puanınla girebiliyorsun. fakülteye sınav puanınla yerleşirsin canım. bir de bi tavsiye benden okul notlarını oldukça yüksek tutmaya çalış müthiş işine yarayacak:)

umarım bunu biri görür de cevap yazar bn bu yıl yerleştim gazi mesleki eğitim okul öncesine eğitim fakültesinden farkını merak ediyorum milli eğitim bi farkı olmadığını söyledi ancak onların işi pek belli olmaz bilirsiniz:D hala orada okuyan varsa tanışmakta isterim

ben de aslı' nın sorduğu soryu merak edyorum..bu sene yerleştim ama kmse bizi duymyo galba...

umarım bunu biri görür de cevap yazar bn bu yıl yerleştim gazi mesleki eğitim okul öncesine eğitim fakültesinden farkını merak ediyorum milli eğitim bi farkı olmadığını söyledi ancak onların işi pek belli olmaz bilirsiniz:D hala orada okuyan varsa tanışmakta isterim

ben de aslı' nın sorduğu soryu merak edyorum..bu sene yerleştim ama kmse bizi duymyo galba...
bi soru sorupta cevap alamamak kadar kötü bir şey olmadığını düşünerek çok bir bilgim olmasada cevap vermek istedim..bende geçen sene bu konuyu baya araştrdm ancak beni tatmin edecek bir cevap bulamamştm,gectgmz gunlerde forumda cevabımı bulduğumu düşünüyorum. mef mezunları eğitim fakültelerinden farklı olarak liselerde eğitimci olarak çalışabiliyorlarmş,tabi okul öncesi öğretmeni olma haklarıda varmş aynı zamanda...benim bilgim bu kadar arkadaşlar umarım az da olsa yardmcı olabilmişimdir...

bi soru sorupta cevap alamamak kadar kötü bir şey olmadığını düşünerek çok bir bilgim olmasada cevap vermek istedim..bende geçen sene bu konuyu baya araştrdm ancak beni tatmin edecek bir cevap bulamamştm,gectgmz gunlerde forumda cevabımı bulduğumu düşünüyorum. mef mezunları eğitim fakültelerinden farklı olarak liselerde eğitimci olarak çalışabiliyorlarmş,tabi okul öncesi öğretmeni olma haklarıda varmş aynı zamanda...benim bilgim bu kadar arkadaşlar umarım az da olsa yardmcı olabilmişimdir...
saol yaa buna şükür:) iiymiş aslnda;)

arkdslr gazi myo cock gelsmi okuyan wr mı ??

betül face te gazi 2009 girişliler grubu var katıl istersen istersen msn den de konusabiliriz tanısalım

hem öss hemde diploma notuna bakıyorlar allh yardımcın olsun

bende bu sene gazi mesleki eğitime yerleştim. tercihlerden önce aynı soruyu sormuştum bende http://www.okuloncesiforum.com/showthread.php?p=560658#post560658
işte burda pek fark yok gibi...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri