Flash-flash-flash"sakarya da okulöncesi 4'den müthiş bir gece**daha

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
Gerçekten müthiş bi gece:)

:thumbsup:Çok eğlenmişsiniz anlaşılan...Bu gecenin anlamı nedir;) :D

bu gecenin özel bir anlamı yok arkadaşlara özel ben düzenledim. bir ay sonra inşallah daha kalabalık gideceğiz son sınıf olduğumuz için toplu etkinlikler yapmaya çaba sarfediyorum. gerçekten benim beklediğimden de güzel oldu... inşallah ilerleyen zamanlarda forum yöneticileri ve üyeleri de böyle bir gecede buluşuruz neden olmasın :)

COADMİN' Alıntı:
bu gecenin özel bir anlamı yok arkadaşlara özel ben düzenledim. bir ay sonra inşallah daha kalabalık gideceğiz son sınıf olduğumuz için toplu etkinlikler yapmaya çaba sarfediyorum. gerçekten benim beklediğimden de güzel oldu... inşallah ilerleyen zamanlarda forum yöneticileri ve üyeleri de böyle bir gecede buluşuruz neden olmasın :)

Gerçekten çok güzel görünüyor..Biz de yapalım ;):D

Bende gelecem bu sefer nihal yakın da olan uyeleri de davet ederiz.

deria83' Alıntı:
COADMİN' Alıntı:

Ankarada inşallah ileride böyle bir gece düzenleyip sitedeki arkadaşlarla buluşuruz. sen ev sahibisin biz ankaraya gelince sen böyle bir yer ayarlada gidelim :)

selcukaydin' Alıntı:
Bende gelecem bu sefer nihal yakın da olan uyeleri de davet ederiz.

aslında iyi fikir yakın illerden gelmek isteyen arkadaşlarlada ayarlarız güzel bir gece geçiririz buyursun herkes misafirimiz olsun arkadaşlar :)

COADMİN' Alıntı:
deria83' Alıntı:
COADMİN' Alıntı:

Ankarada inşallah ileride böyle bir gece düzenleyip sitedeki arkadaşlarla buluşuruz. sen ev sahibisin biz ankaraya gelince sen böyle bir yer ayarlada gidelim :)

TABİ CANIM SİZ YETER Kİ GELİN BEN AYARLARIM Bİ YER;)

eğlence dorukta süper bi organize olmuş Nihal..teşekkürler

cok tatlısınız aglıcam bak yaaaaaaaaaaaaaaaaa ıkıncı ogretımdenım ama sıle yuregım canım arkadaslarım gerrcekten guzel bır gece olmustur emı nım bılmezmıyım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri