İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ

Flash-flash-flash”sakarya da okulöncesi 4’den müthiş bir gece**daha

Gerçekten müthiş bi gece🙂
:thumbsup:Çok eğlenmişsiniz anlaşılan...Bu gecenin anlamı nedir😉 😀
bu gecenin özel bir anlamı yok arkadaşlara özel ben düzenledim. bir ay sonra inşallah daha kalabalık gideceğiz son sınıf olduğumuz için toplu etkinlikler yapmaya çaba sarfediyorum. gerçekten benim beklediğimden de güzel oldu... inşallah ilerleyen zamanlarda forum yöneticileri ve üyeleri de böyle bir gecede buluşuruz neden olmasın 🙂
COADMİN şunu yazdı:
bu gecenin özel bir anlamı yok arkadaşlara özel ben düzenledim. bir ay sonra inşallah daha kalabalık gideceğiz son sınıf olduğumuz için toplu etkinlikler yapmaya çaba sarfediyorum. gerçekten benim beklediğimden de güzel oldu... inşallah ilerleyen zamanlarda forum yöneticileri ve üyeleri de böyle bir gecede buluşuruz neden olmasın 🙂
Gerçekten çok güzel görünüyor..Biz de yapalım 😉😀
Bende gelecem bu sefer nihal yakın da olan uyeleri de davet ederiz.
deria83 şunu yazdı:
COADMİN şunu yazdı:
Ankarada inşallah ileride böyle bir gece düzenleyip sitedeki arkadaşlarla buluşuruz. sen ev sahibisin biz ankaraya gelince sen böyle bir yer ayarlada gidelim 🙂
selcukaydin şunu yazdı:
Bende gelecem bu sefer nihal yakın da olan uyeleri de davet ederiz.
aslında iyi fikir yakın illerden gelmek isteyen arkadaşlarlada ayarlarız güzel bir gece geçiririz buyursun herkes misafirimiz olsun arkadaşlar 🙂
COADMİN şunu yazdı:
deria83 şunu yazdı:
COADMİN şunu yazdı:
Ankarada inşallah ileride böyle bir gece düzenleyip sitedeki arkadaşlarla buluşuruz. sen ev sahibisin biz ankaraya gelince sen böyle bir yer ayarlada gidelim 🙂
TABİ CANIM SİZ YETER Kİ GELİN BEN AYARLARIM Bİ YER😉
eğlence dorukta süper bi organize olmuş Nihal..teşekkürler
cok tatlısınız aglıcam bak yaaaaaaaaaaaaaaaaa ıkıncı ogretımdenım ama sıle yuregım canım arkadaslarım gerrcekten guzel bır gece olmustur emı nım bılmezmıyım

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.