Solutions
0
- Tepki Skoru
- 26
- Web sitesi
- www.balikesirpedagog.com
COADMİN' Alıntı:bu gecenin özel bir anlamı yok arkadaşlara özel ben düzenledim. bir ay sonra inşallah daha kalabalık gideceğiz son sınıf olduğumuz için toplu etkinlikler yapmaya çaba sarfediyorum. gerçekten benim beklediğimden de güzel oldu... inşallah ilerleyen zamanlarda forum yöneticileri ve üyeleri de böyle bir gecede buluşuruz neden olmasın![]()
deria83' Alıntı:COADMİN' Alıntı:bu gecenin özel bir anlamı yok arkadaşlara özel ben düzenledim. bir ay sonra inşallah daha kalabalık gideceğiz son sınıf olduğumuz için toplu etkinlikler yapmaya çaba sarfediyorum. gerçekten benim beklediğimden de güzel oldu... inşallah ilerleyen zamanlarda forum yöneticileri ve üyeleri de böyle bir gecede buluşuruz neden olmasın![]()
Gerçekten çok güzel görünüyor..Biz de yapalım![]()
selcukaydin' Alıntı:Bende gelecem bu sefer nihal yakın da olan uyeleri de davet ederiz.
COADMİN' Alıntı:deria83' Alıntı:COADMİN' Alıntı:bu gecenin özel bir anlamı yok arkadaşlara özel ben düzenledim. bir ay sonra inşallah daha kalabalık gideceğiz son sınıf olduğumuz için toplu etkinlikler yapmaya çaba sarfediyorum. gerçekten benim beklediğimden de güzel oldu... inşallah ilerleyen zamanlarda forum yöneticileri ve üyeleri de böyle bir gecede buluşuruz neden olmasın![]()
Gerçekten çok güzel görünüyor..Biz de yapalım![]()
Ankarada inşallah ileride böyle bir gece düzenleyip sitedeki arkadaşlarla buluşuruz. sen ev sahibisin biz ankaraya gelince sen böyle bir yer ayarlada gidelim![]()
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!