Fen we matematik projesi (kelebek projem)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan angel159
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@angel159
KeLeBeK PrOjEmM... :)

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0181.jpg
    Fotoğraf-0181.jpg
    84.2 KB · Görüntüleme: 1,070
paylaştıklarımı nasıl silebilirim bi bilginiz war mı? cvbınızı bekliyorum...

emeğinize sağlık çok güzel olmuş
paylaşımınız için de teşekkürler

ben tşkür ederim beğendiniz için... :)

kelebekleriniz çok şirin olmuş,paylaşımınız için teşekkürler

ewet çok tatlılar tşkrler beğendiğiniz için...

Ellerinize sağlık

harika olmuş tesekkurler.. (=

çok güzel olmuş teşekkürler...

çok güzel teşekkürler kelebeğin ortasındaki çarklardan biri hava grafiği diğeri ne hocam tam seçemedim:) kanatlarının üzerindeki minik kelebeklerde plastik kaşıktan yapılmış çok hoş oraya çocukların resimleri de yapıştırılabilirdi:) fikir olarak:)) ellerinize sağlık

çook güzel olmuş,elinize sağlık

Ben tşkür ederim begendiğiniz için... ortadaki çarklardan biri hawa grafiği diğerinde ise aylar we günler war,alt kısımda ise kelebeğin oluşumunu küçük kartlarla hazırlandı kartlar arka kısımda bi cepte duruyor, takılıp çıkarılabilir olduğu için arkadan alınıp değiştirilerek çocuklara anlatılıyo ,kanatlardaki minik kelebeklerin 1 kanadında sayılar war diğer kanadında çocukların resimleri yapıştırılıyor we bu minik kelebeklerde takılıp çıkarılabiliyor, böylece hem yoklama alabiliyoruz hmde sınıf sayısı belli oluyor... bu kdr sanırım açıklayıı olmuştur..... :) :)

çok güzel teşekkürler kelebeğin ortasındaki çarklardan biri hava grafiği diğeri ne hocam tam seçemedim:) kanatlarının üzerindeki minik kelebeklerde plastik kaşıktan yapılmış çok hoş oraya çocukların resimleri de yapıştırılabilirdi:) fikir olarak:)) ellerinize sağlık

mesajınız cevabını açıkladım, bide çarkların ortalarında oklar oluyor bunu belirtmek istedim....

şirin bir faaliyet

tşkür ederim beğenmenize sevindim....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri