Fen tabanlı proje eğitimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nilan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 14:56
harika olmuş emeğinize sağlık :))

çok teşekkürler

çok kapsamlı ve öğretici bir proje.teşşekkür ederim

bizlerle paylaştığınız için teşekkürler hocam, emeğinize sağlık..

çok beğendim ellerine sağlık

projen çoooook güzel olmuş ellerine sağlık fotoğrafları gönderebilirsen sevinirim :D

ben göremiyorum bu projeyi neden

arkadaşım harika bir çalışma yapmışsın tebrik ederim.Bu projeyi yürütürken her gün bir parçasınımı yaptın.Yoksa aileleri mi görevlendirdin.Yani günlük planını uygularken bu projeyi nasıl devamettirdiğini rica edebilir miyim.

harika bir çalışma olmuş. şimdi bende bu projeden yapıyorum.sizi tebrik ediyorum.......

merak ettiğim bi konu var bu projede etkinlik olarak neler yaptınız...

merhaba ben fen ve doğa köşesi hazırlamak istiyorum.Bu bir ödev ve konu serbest.Yaratıcı olması önemli.Yardımcı olursanız sevinim..

Cok kapsamli bİr proje cok gÜzel olmuŞ paylaŞiminiz İÇİn Çok teŞekkÜrler... EmeĞİnİze saĞlik

Böyle güzel bir proje çalışması beni çok etkiledi.Çocukların proje seçiminde yaş grubu nedir?Proje eğitiminde izlenecek yollar hakkında verilen detaylar için ayrıca teşekkür ederim.Bu konuyla ikgili ayrıntılı bilgiye nasıl ulaşabilirim.Sevgiyle kalın

Okul öncesi eğitimde proje destekli fen ve doğa etkinliklerinin çocukların öğrenmelerini kolaylaştıracak bir sistem olduğunu düşünüyorum.Her çocukğun doğuştan gelen özelliklerinden biri merak ve keşfetmek arzusudur.Bu arzuyu destekler kendi istediğimiz düzgün faaliyetleri yapmasını beklememeliyiz.Kağıdı istediğimiz gibi boyaması,kesmesi,katlaması gibi,önce projenin nasil yapılacağı konusunda ön resimler,araştırmalar yapılmalı sonra proje oluşturulmalı diye düşünüyorum.Sizlerin neler yaptığınızı paylaşmanız müthiş paylaşımcılık diye düşünüyorum.

nilan arkadaşım bir tebrikte benden sizi kutluyorum ,onlara çok iyi bir rehber olmuşsunuzki bu kadar rahat çalışmışlar ve güzel eserler çıkarmışlar,böyle öz veri ile çalışan meslektaşlarımı görünce çok mutlu oluyorum :)

benimde fen tabanlı bir proje yapmam gerekiyor konum ''giysiler'' çok güsel etkinlikler yapmışsınız banda yardımcı olabilirmsin?

Çocuklarla oluşturduğunuz yaratıcı,eğitici olan proje çalışmalarının çok özel size ait bir çalışma olması,gurur verici.Sizi kutluyorum.Paylaşımınız içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

süper bir çalışma ben gerçekten detaycı ve bir okadarda çocuklara uygun fikrinize sağlık başarolar dilerim

Çok teşekkürler.Çok güzel bir proje ve yeni projelere ışık tutacağını düşünüyorum. Emeğine sağlık.

tebrik ederim...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri