Fen tabanlı proje eğitimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nilan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 14:56
:36897fd:arkadaşım tebrikler harika bir çalışma. bende buna benzer bir çalışma yaıyorum daha çok çevremizi keşfetmeyle ilgili. gerçekten çocuklar için çok faydalı ve aktif bir çalışma. herkese tavsiye ederim.

emeklerinize sağlık.güzel bir proje olduğunu söyleyebilirim

gerçekten harika bir çalışma olmuş...paylaşımınız için çok teşekkürler...

Super birsey bu ya emeginize saglik

Proje konunuz çok güzel planlama harika olmuş ellerinize sağlık paylaşımınız için teşekkürler

cok gzel bir proje olmus elinize saglık.....

Çok gÜzel bİr ÇaliŞma elİnİze saĞlik benİmde Ödevİm vardi Çok İŞİme yaradi Çok teŞeŞkkÜr ederİm paylaŞtiĞiniz İÇİn:36_3_12:

çokk gsell bir çalşmma çok emek vermşsiiniizz ellerinize sağlıkkk

çok teşekkürler harika bir çalışma olmuş bende çocuklarla çalışacağım emeğinize sağlık.

çok çok harika bir çalşma ellerinize sağlık

budur işte:) tebrikler

gerçekten müthiş olmuş...bizim buradaki imkanlar sınırlı ama deneyeceğiz bizde...

gerçekten güzel bir proje olmuş. Bende kendi sınıfımda buna benzer bir proje başlattım, ancak kağıdın oluşumunu anlatan videoya ihtiyacım var. yardımcı olursanız sevinirm..

gercekten tebrık edıyorum,cok basarılı bır calısma olmus,kac yas grubunda ve kac ogrencıyle calıstınız,hangı etkınlık zamanını ayırdınız projeye,malum yarım gun hersey sıkısıyor

gerçekten başarılı bir uygulama emeğine sağlık

kağıt fabrikasının resmini yüklersiniz çok sevenirim yada nasıl yaptığınızı anlatırsanız ?

çok teşekkür ederiz..

merhaba projeniz cok guzel öncelikle tebrik ederim. mumkunse bu projenin kavram haritasinda neler oldugunu paylasabilirmisin?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri