farklı etkinlikler.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sevimyorulmaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sevimyorulmaz
" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">

" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">" controls controlslist="download"style="max-width: 60%; height: auto">

teşekkürler

rica ederim arkadaşlar.

kitabın adını isteyen arkadaşlara gönderdim

çok güzelmiş.. ben kitabın adını öğrenmeyi çok isterim.. teşekkürler..

filiz1981' Alıntı:
çok güzelmiş.. ben kitabın adını öğrenmeyi çok isterim.. teşekkürler..

sana öm attım arkadaşım

arkadaşım bana da öm atsanaa..

paylaşım için teşekkürler

ayyyyyyyyy çok güzeller çok teşekkür ederim

paylaşımın için teşekkürler

çook güzeller sağol. keşke yazıları okunabilseydi.
kitabın ismini werebilir misin?
güzel bi kitaba benziyo.

çok teşekkürler:)

Teşekkürler

teşekkürleerrr :)

dün ana haberlerde duyduğumuz ayıcığa yapılan vahşice işkence çok canımı sıktı çocuklarıma ayları sevmeleri için bugun ayıcıkları konu edindim ve bu yumuşak ayıları da pazartesiye yaptıracağım çok teşekkür ederim

paylaşımınızzzz içinnn çok teşekkürler :)

teşekkürler...

hepside çok güzel

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri